Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Morrowind
Garfield
Stránky o Dračím Doupěti
FantasyGalerie
MusicZone
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 1127 lidí

Celkem návštěvníků
14782131

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Genre
29.10. 2002
Anketa na téma klasické a rozšířené verze DVD - malý rozbor situace okolo pozdějšího uvedení rozšířené edice na našem trhu a zároveň otevřený dopis pro Warner Home Video a jejich odpověď (doplněno 6.11.)Verze pro tisk
Týmto príspevkom sa znova chcem vrátiť k problematike 4DVD verzie PP:SP a sice konkretne k faktu, že distribučná spoločnosť WarnerHomeVideo sa rozhodla (zatiaľ podľa neoficiálnych informácií) túto rozšírenú verziu uviesť v ČR a SR až v lednu (januari) roku 2003. Dôvod tohto odsunutia je podľa predstaviteľov distribučnej spoločnosti Warner vcelku jasný - pretože chcú ešte pred Vianocami predať čo najviac 2 DVD verzie PP:SP. Kedže sa mi tento dôvod odkladu od začiatku javil ako neopodstatnený, tak som sa rozhodol vykonať v Bratislave taký malý prieskum (anketu). Účelom tohto prieskumu (ankety) bolo zistiť aky je korelačny vzťah medzi predajom 2 DVD verzie a 4 DVD verzie PP:SP (inými slovami ako ovplyvní vydanie 4DVD verzie PP:SP v plánovanom termíne 12.11.2002 predajnosť 2DVD verzie). Tejto ankety sa zúčastnili dve skupiny ľudí. Prva skupina pozostávala z mojich kamošov z nášsho miestneho fanklubu Tolkiena (konkrétne to bolo 32 účastníkov). Ta druhá skupina boli opytaní ľudia v jednej nemenovanej predajni s audio a video titulmi (konkretne to bolo 127 návštevníkov). Čiže dokopy sa ankety zúčastnilo 159 ľudí a so mnou rovných 160. Svojich kamošov z fanklubu som sa spýtal nasledujúce otázky:

   1.) Máš kúpenu 2DVD verziu PP:SP?
   2.) Ak sa posunie vydanie 4DVD verzie PP:SP pôjdeš si kúpit 2DVD verziu, aby ti pomohla prekonať to trýznivé a nekončiace čakanie na vydanie 4DVD verzie?
   3.) Hodláš si kúpiť 4DVD priamo v obchode, alebo ju máš objednanú cez nejaký internetový DVD obchod?

No a výsledky sú veľmi zaujímavé a tu uvádzam ich výsledok podľa jednoltivých otázok. Čiže
   1.) 2 DVD verziu má s 33 opýtanych zakúpenú len 1 človek !!!! Ďalších 32 opýtaných vyslovene chce 4 DVD verziu.
   2.) z 32 opýtaných (ten jedinec, ktorý na prvú otázku odpovedal, že 2DVD verziu má kupenú, pochopiteľne na túto druhú otázku neodpovedal) všetci 32 opýtaní povedali, že 2DVD verziu si ZA ŽIADNU CENU KUPOVAŤ NEBUDÚ!!! Jednoznačne čakajú na 4DVD verziu!!!!
   3.) z 33 opýtaných mi rovných 30 ľudí povedalo, že 4 DVD verziu má už dávnejšie objednanú cez internetové obchody (čiže iba 3 opýtaní si ju kúpia priamo fyzicky v nejakej predajni)
Tak toto bolo vyhodnotenie odpovedí 33 členov fanklubu Tolkiena.

Teraz sa zamerám na anketové otázky, ktoré môjj kamarát a ja sme položili obyčajným (rozumej nie fanúšikom) zákazníkom v dvoch Bratislavských predajní z DVD titulmi. Ako som už vyššie spomenul, tak tejto ankety sa zúčastnilo 127 zákazníkov. Každému účastnikovi ankety bol pred položením otázok vysvetlený základný rozdiel medzi 2DVD a 4DVD verziou PP:SP (konkretne: min 2 - násobné vyššia cena 4DVD, 30-min. pridaných scén, oveľa väčšsie a zaujímavejšie množstvo bonusových materiálov). Otázky boli nasledovné:

   1.) Ktorú verziu PP:SP sa chystáte kúpiť? Resp. máte už kúpenú 2DVD verziu alebo nechcete žiadnu verziu PP:SP?
Ak opýtaní na danú otázku odpovedali, že sa nechystajú kúpiť ani jednu verziu, tak ďalšie otázky im už pochopiteľne neboli kladené.
   2.) Ak sa posunie vydanie 4DVD verzie PP:SP pôjdeš si kúpiť 2DVD, aby ti pomohla prekonať to trýznivé a nekončiace čakanie na vydanie 4DVD verzie?
   3.) Hodláš si kúpiť 4DVD priamo v obchode, alebo ju máš objednanú cez nejaký internetový DVD obchod?

Aj v tomto prípade sú výsledky viac ako jednoznačné:

   1.) Zo 127 opýtaných 108 povedalo, že má záujem o DVD PP:SP, zvyšok (19 opýtaných) povedalo, že nemá záujem o tento DVD titul
  • Z týchto 108 opýtaných už malo 2DVD verziu zakúpenú 37 ľudi, zvyšok (71 opýtaných) si ešte iba pôjde kupovať PP:SP na DVD.
  • Z tých 71 ľudi, 39 opýtaných povedalo, že chce 2 DVD verziu, zvyšok (32 opýtaných) chce 4 DVD verziu.

   2.) Z tých 37 ľudí, ktorí už mali zakúpenú 2DVD verziu, všetci svorne povedali, že o 4DVD verziu nemajú záujem
  • Z tých 39 ľudí, ktorí ešte nemajú kúpenú žiadnu verziu, ale chcú si kúpiť 2 DVD verziu, 37 opýtaných povedalo, že o 4 DVD verziu nemajú záujem, zvyšok (2 opýtaní) povedali, že majú záujem aj o 4 DVD verziu, ale iba za predpokladu, že bude vydaná na čas, t.j. v plánovanom termíne 12.11.2002 (ak vyjde neskoršie, tak povedali, že sa im neoplatí kupovať, pretože si môžu túto rozšírenú verziu filmu stiahnúť z netu).
  • Z tých 32 ľudi, ktorí si plánujú kúpiť 4 DVD verziu, všetci povedali, že v žiadnom prípade si nemienia kupovať aj 2 DVD verziu, ČAKAJÚ IBA NA 4 DVD verziu.
   3.) z 34 ľudí, ktorí majú záujem o 4DVD verziu (z toho podľa vyššie spomínaného je 32 ľudí, ktorí majú čisto záujem iba o 4 DVD verziu a zvyšok (2 opýtaní) ktorí majú záujem aj o 2DVD aj o 4DVD verziu) 31 opýtaných !!! ľudí odpovedalo, že túto 4 DVD verziu už majú objednanú cez internetové obchody a zvyšok (3 opýtaní) si túto 4 DVD verziu chcú kúpiť fyzicky priamo v obchode.

Takže VÁŽENÍ PREDSTAVITELIA WARNERU aký je VÝSLEDOK ? Veľmi jednoznačný, a síce že na vzorke 160 respondentov sa jasne ukázalo, že nie je žiadna závislosť medzi kúpou resp. predajnosťou 2DVD verzie a 4DVD verzie. INÝMI SLOVAMI, ŽE VYDANIE 4DVD verzie V PLÁNOVANOM DÁTUME 12.11.2002 NIJAKO NEOHROZÍ PREDAJNNOSŤ 2DVD verzie. Je to jasné z toho:
  • že väčšina ľudí, ktorí už majú 2DVD verziu (alebo sa ju chystajú kúpiť) nemá záujem o 4 DVD verziu.
  • tí ľudia, ktorí majú záujem o 4DVD verziu, si vôbec nehodlajú kúpiť 2DVD verziu a to aj v tom prípade, keď sa presunie predaj 4DVD verzie z 12.11.2002 na leden (január) roka 2003. - čiže odsunom predaja 4 DVD verzie sa nezvýši obrat a predajnnosť 2DVD verzie.
  • Drvivá väčšina tých ľudí, ktorí majú záujem o 4DVD verziu, má túto verziu už objednanú cez Internet, to znamená, že už ďaľšie výdavky na nákup 2DVD verzie neplánujú - čiže znova to vedie k tomu istému výsledku, a síce že odsunom predaja 4 DVD verzie sa nezvýši obrat a predajnnosť 2DVD verzie.

Pevne verím, že predstavitelia spoločnosti Warner si toto prečítajú a pochopia, že ich hlavný dôvod (ktorí ako hlavný označili oni sami), prečo chcú odsunúť predaj 4 DVD verzie z 12.11.2002 na leden (január) 2003, konkrétne že chcú do Vianoc predať čo najviac 2DVD verzie, je úplne neopodstatnený a že výsledok je taký, že odsunom predaja 4DVD verzie vôbec nedosiahnú zvýšenie predaja 2DVD verzie.

Z tohto dôvodu ich vyzývam, aby sa v ČR a SR započal predaj 4 DVD verzie v rovnakom, plánovanom dátume 12.11.2002 tak ako tomu je vo všetkých krajinách regiónu 2 pre DVD (čiže v celej Európe). Ďakujem.

Napsal: Adrien "Genre" Ziska (adrian_ziska@hotmail.com)


… a malý dodatek od Belcarnena

Výsledek této ankety je jistě velice zajímavý, ale lze k němu mít několik připomínek. Warnerům nahrává to, že spousta lidí, kteří si chtějí LOTRa na DVD koupit, vůbec netuší, že se má objevit nějaká rozšířená verze. Do Vánoc si tedy koupí 2 DVD a to jim bude stačit. Do rozšířené verze už asi peníze investovat nebudou (ve většině případů), ale ta je ostatně určena spíše sběratelům a fanouškům, čemuž nasvědčuje mimo jiné i složení bonusů, kterých je pro "obyčejného diváka" naprosto nestravitelné množství (nebýt fanouškem LOTRa, asi těžko budu koukat na film 5x jen kvůli různým komentářům lidí, kteří se na filmu podíleli). Trochu nechápu postoj WHV právě vzhledem k blížícím se Vánocům. Společenstvo bude jistě vítaným dárkem pod stromeček a lidé budou v této době ochotni zakoupit i podstatně dražší rozšířenou edici. A to i v případě, že nejsou přímo fanoušky. Pokud bude mít rodič na seznamu vhodných dárků pro své dítko "DVD Společenstvo Prstenu" a na pultě uvidí "Klasickou edici 2 DVD za 800,-" a "Rozšířenou edici na 4 DVD s 30 minutami navíc a mnoha hodinami ukázek a dalších bonusů za 1500,-", s velkou pravděpodobností se překoná a sáhne do kapsy hlouběji ..

Pochybuji o tom, že WHV bude v jakémkoli LOTR titulu, ať už bude vydán kdykoliv, ztrátové. Spíše naopak. Na 2 DVD edici Společenstva a nyní i na Harry Potterovi si neskutečným způsobem "nahrabe". Proto by z jejich strany možná bylo dobré, kdyby se snažili vyjít fanouškům alespoň trochu vstříc. Jinak to může dopadnout tak, že se prostě a jednoduše ne několik desítek, ale třeba i stovek fanoušků domluví, a 4 DVD edici si načerno přiveze z jiné region 2 země, kde budou i české titulky. A nebo, což je ještě horši varianta, si vystačí s DivX DVD-ripy inkriminovaného filmu. Protože, a za to bych dal ruku do ohně, tenhle film bude kolovat po kolejích Strahov a dalších oblíbených místech jen pár dní po oficiálním uvedení ve světe (nebo ještě dřív).

A proto, vážení pánové a dámy z WHV, přemýšlejte. Nejde jen o to, zda prodáte rozšířené edice o pár stovek kusů méně nebo více. Ale i o to, jak na vás budou fanoušci do budoucna hledět. Rozhodně není ve vašem zájmu, aby byla vaše společnost zafixována jako "ta, co na rozdíl od všech ostatních ve světe kašle na zájmy diváků". Taková image je jen dalším důvodem, proč si nekupovat filmy originálně a vzít zavděk kopií.

Více o "aféře okolo rozšířeného DVD v ČR" se dočtete v následujících článcích a příslušných komentářích:
Odkaz na tento článek s průvodním dopisem jsem zaslal jak lidem z Warner Home Video, tak i na marketing Warner Bros. v ČR, kteří naopak stojí za uváděním filmů v kinech. Pevně věřím, že se co nejdříve dočkáme alespoň nějaké odpovědi ...

Dopis od Warner Bros.:

Vazeny pane Cerovsky, 

pokusim se ve zkratce upresnit situaci okolo vydani 4 diskove verze. Doufam, ze tak predejdu panice zpusobene vydavanim neoverenych informaci viz. navyseni prodeju 2 diskove verze. Posun release je zpusoben pripravou bonusovych materialu a zahlcenim vyroby v predvanocnim obdobi - dvd se duplikuji v Nemecku. 4 diskova verze je objednana a cekame pouze na jeji dodavku z vyrobniho zavodu. Jakmile bude k dispozici, uvedeme ji na trh. Planovany termin je pocatek prosince a zatim se zda byt realny. Jisti si ale budeme, az po dodavce disku do CR. 

S pranim prijemneho vecera 
Martin Kopecký 
Label Manager 
Warner Bros. s.r.o.


Doplněno 31.10. - Rozšířené Společenstvo nebude na VHS
Warner Bros. si zarážejí další hřebíček do rakve. Dnes prosákla (a dle některých zdrojů byla i oficiálně potvrzena) informace, že rozšířené Společenstvo se vůbec neobjeví na videokazetách a od začátku se s tím nepočítalo! To je hodně velká rána pod pás pro všechny, kteří nevlastní DVD přehrávač (ale zároveň dobrý popud proč investovat necelé dva tisíce alespoň do počítačové DVD mechaniky). Uvidíme, co přinese definitivní tisková zpráva ke "kauze" rozšířené Společenstvo. Já osobně jsem čím dál víc znechucen ...

Doplněno 6.1. z DVDBase.cz - LOTR 4DVD již v listopadu ?!? Podle poslední informací ze včerejška od Warner CZ by se vydání 4DVD verze The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (Pán Prstenů - Společenstvo prstenu) mělo povést podle mírně posunutého plánu, tj. v hlavních zemích (UK, Německo ...) to je 12. listopadu, v dalších Evropských zemích 25. listopadu. Posun původního termínu ze 6. listopadu je dán velkou složitostí authoringu, zvláště bonus disků, které jsou nabity informacemi. Rozdělení termínu je kvůli pokrytí celého R2 trhu, protože objem lisovaných disků v této edici je několik milionů setů (tj. x4 disky) a to už i v tak velkém závodě, jako je Sonopress.de nějaký den trvá.
Přečteno celkem 21174x, verze pro tisk

Další článek - Skvělá nová videa ze Dvou Věží - chcete vidět útok Rohirů proti skřetím nájezdníkům či první záběr potvor, které budou nosit na svých zádech Nazgůly? Nyní máte možnost! (doplněno 4.11.)

Předchozí článek - V Norsku čekají na lístky a mají hobití vesničku; K dispozici ukázky z rozšířeného DVD a další detaily; Stáhněte si demo Společenstva Prstenu na PC!; Další informace o soundtracku ke Dvěma Věžím; Vrrci jako figurky od Games Workshop a další obrázky

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Lucille, poidáno 7.11. 2002 19:50:09
Ja se z toho snad pos...!
Samgee, poidáno 7.11. 2002 11:21:44
Ano, a taci uz se nasli. Pokud mate stesti (pocitac v siti CVUT), tak uz se muzete vesele koukat. Ja sam jsem videl zatim jen kousek, abych overil, zda to je skutecne ONO. A je to ONO. Dosel jsem k novym scenam s Isildurem, jak si nasazuje Prsten a pote, co mu v rece sklouzne, je zasrelen skrety. Jezis, ja mam takovou radost...
Spazz, poidáno 6.11. 2002 11:59:40
WB jsou ale svine....jesteze existuje spousta lidi, co to bude rippovat
tucnak, poidáno 5.11. 2002 19:05:13
IT is SHIT
Arim, poidáno 5.11. 2002 9:30:49
Aha, diky podivam se na to:-) Kazdopadne to bude asi prvni film co bude mit bonusovou VHS kazetu :-)
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 4.11. 2002 20:01:36
Arim: na oficiálních stránkách filmu, máš tam i odpověď, co bude na druhé kazetě ...
---
Are there bonus features on the VHS of the Special Extended Edition?
Yes. In addition to the extended version of the film, the VHS will include a featurette entitled "A Day in the Life of a Hobbit" (also on the DVD), plus the theatrical trailer for The Lord of the Rings: The Two Towers.
---
http://www.lordoftherings.net/homevideo/pre_sell/vhs_content.html

Arim, poidáno 4.11. 2002 15:14:55
Belcarnen: A tu informaci o te VHS jsi se dozvedel prosim kde, ja jsem vsude videl akorat DVD, a o VHS ani slovo. Mimochodem co bude na te druhe kazete ???
Arim, poidáno 4.11. 2002 15:12:52
Kaso: Jj, taky to tak planuju, akorat nevim jestli si nepockam az na tu sberatelskou 5DVD edici a tu 4 si nesezenu v DivX ...
Magdaléna, poidáno 4.11. 2002 14:42:22
Měla bych zacit setrit i na samotný DVD, jak se na to divam.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 3.11. 2002 11:02:04
Kaso: máš dost peněz. Spousta lidí tady si šetří tak akorát na tu 4 DVD ...
Kaso, poidáno 3.11. 2002 2:24:26
Mam 2DVD verziu a kupim si aj 4DVD verziu, tak neviem co to tu riesite???
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 1.11. 2002 19:04:05
Lollitka: ano, protože se s ní počítalo. Stejně jako s termínem toho DVD. Svoboda s FilmCity se to dozvěděl ze stejného zdroje jako já
Lollitka, poidáno 1.11. 2002 14:51:44
Počkat! Vždyť na Filmcity tu rozšířenou kazetu nabízej.
Lollitka, poidáno 1.11. 2002 14:49:09
Tak zase nic... třeba jenom kecaj. Ale už by to k***a mohli říct, jestli ta rozšířená edice vyjde na VHS nebo ne, abych si už Společenstvo mohla koupit. To je asi, pitomce, nenapadne, že hodně lidí si nekoupí kazetu s FOTRem, protože čekají na expended edition. No nic, jdu si koupit Milku na uklidnění...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 1.11. 2002 12:37:50
Arim: a ve světe to na VHS (Widescreen 2.35:1 a stereo surround) normálně bude. Celých 208 minut, prodávat se to bude na dvou kazetách
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 1.11. 2002 11:50:56
Arim: to jistě ano. Jenže se tu dlouho mluvilo o tom, že film bude i na VHS (jen s titulky) a tak podobně. A spousta lidí s tím počítala, od WB to nikdy nikdo nepopřel ...
efča, poidáno 1.11. 2002 8:23:35
2saruman:
... a k tý mechanice i nový počítač, protože ta moje stará šunka to neutáhne :-(
Achjo, spousta z nás si chce koupit originál, protože když vidíme, kolik práce bylo investováno do tohohle díla, tak to nechceme krást. Jeeenže tenhle přístup distributorů holt nahrává pirátům. Achjoachjoachjo...

Arim, poidáno 1.11. 2002 7:20:35
No pokud jste vsichni poctive shledli bonusove DVD k LOTR 2DVD verze, coz asi pro ty co na to nemaji zarizeni bude problem, to uznavam, tak tam se v jednom dokumentu vyjadruje Peter Jackson k rozsirenemu spolecenstvu v tom smyslu, ze je velkym zastancem formatu DVD a proto rozsirena (nesnasi vyraz Directors cut, protoze to zni, jako kdyz v kinech nebezela dokonala a hotova verze ...) verze bude pouze na DVD, a nepobezi v kinech a nemela by byt ani na VHS, co tady chteli udelat Warneri je celkem jejich vec, ale na VHS to vyjit nemelo ...
Saruman, poidáno 31.10. 2002 21:42:09
Asi si koupím DVD mechaniku do počítače
Legsie, poidáno 31.10. 2002 21:37:14
néé,umírám,sakra,nechcete mi někdo koupit DVD přehrávač? prosím, prosím,smutně koukám
Arim, poidáno 31.10. 2002 14:21:29
Sorry, neni to Quest, ale guest ...
Arim, poidáno 31.10. 2002 14:20:32
Quest: Hmm a to byla kvalitka kino RIP co, taky jsem ho mel, ale obraz dost mizernej, a o zvuku ani nemluve, a jeste me rekni, ze do kina jsi na to uz nesel, a asi umru smichy ...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.10. 2002 21:26:13
Doplnil jsem článek o mail od Warnerů ...

BTW doplnil jsem také seznam 10 posledních článků na webu o pár z doby přesně před rokem. Historie se opakuje ... před rokem se tu psalo, že Warneři přesouvají premiéru filmu v kinech na leden ...

Míšánek, poidáno 30.10. 2002 17:50:47
Je hodně pravděpodobné, že i já se na 4DVD "na svatýho dyndy" vykašlu a z netu si sosnu DIVX. Ať si ji Warněři strčej do ...(doplňte si sami).
Merlkir, poidáno 30.10. 2002 16:06:49
Genre: já vím, jinak bych to Belovi neposílal..:)
Genre, poidáno 30.10. 2002 13:22:15
Inak to 15MB video zo zostrihanych klipov k tej hre je velmo, velmi dobre :-) Je tam dost novych,dosial nevydenych scen.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.10. 2002 13:00:14
Genre: to s tím lisováním je IMHO obrovský kec. Je toho hodně (Potter, 2 DVD LOTR) a tak se to opozdilu, ale do Vánoc se to 100% dá stihnout! Jinak k lisování - údajně se lisují pro všechny země regionu 2 společně bonusové disky a zvlášť vždy pro pár zemí disky s filmem. Většinou v Německém SonoPresu.

Bohužel se potvrzují zprávy, že ty komentáře k filmu na prvních dvou discích budou bez titulků. Ale většina (více než tři čtvrtiny) věcí na bonusových discích mají být titulkované...

šanci koupit disk s českými titulky je především v zemích jako Chorvatsko. V Británii možná ty bonusy, ale ne vlastní film.

Genre, poidáno 30.10. 2002 12:54:38
A to s tym lisovanim sa nestiha iba pre Cechy a Slovensko, alebo bude meskanie pre vsetky krajiny v regione 2????
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 30.10. 2002 12:30:07
Mám pro vás bohužel smutnou zprávu. Opět to není oficiální, ale dva různí mluvčí Warnerů se rozcházejí v neoficiálních zrpávach. Jedna strana tvrdí, že DVD ještě vůbec nejsou vylisována a nestíhá se to (možná nejsou vylisována, ale do vánoc by se to stihlo s přehledem). Druhá strana pak potvrzuje čekání kvůli prodeji 2 DVD verze. Ale o termínu 12.11. už nemluví nikdo :-/
NAbotron, poidáno 30.10. 2002 11:52:37
petr:Uplne s tebou souhlasim.Pripada mi ze u Warneru nepracuji normalni lide, ale pokladnicky na prachy.
petr, poidáno 30.10. 2002 11:07:01
4DVD verze vyjde 13 listopadu. Jeste tyz den bude na internetu k sehnani DIVX, pristupny komukoliv v CR a SR. Predpokladam, ze 90% lidi co by si legaln i verzi koupili o ni v lednu uz nebude mit zajem. Warner tudiz primo podporuje piratstvi. Kdo ma cekat do ledna, kdyz piratska verze je o 2 mesice driv ?????
Eversmile, poidáno 30.10. 2002 10:26:46
Merlkir: Jo! Přesně tak!
Genre, poidáno 30.10. 2002 10:07:20
Sorry za preklep, malo tam byt " V ociach zakaznikov"
Genre, poidáno 30.10. 2002 10:01:40
to Belcarmen: Diki za uverejnenie ako aj za preposlanie dopisu Warnerakom. Dufam,ze to pomoze a Warner vyda ediciu tak ako vsade inde v regione 2 bude vychadzat, t.j. 12.11.2002, naozaj by si mali uvedomit,ze tym,ze odsunu vydanie na leden si "nenapravitelne" pokazia meno v coaich zakaznikov..a to by sa im nemuselo vyplatit, prtoze su este pred nami dalsie dva diely.
(v)Eru, poidáno 30.10. 2002 9:17:33
Do nich!!!
Merlkir, poidáno 30.10. 2002 9:13:30
Jo jo...pravda..pravda...těším se na divx verzi..:))
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Star Wars
Star Wars DVD Trilogy (5DVD, THX)



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!