Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Morrowind
2002zy
Stránky o Dračím Doupěti
FantasyGalerie
MusicZone
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 1183 lidí

Celkem návštěvníků
14781556

English version here

Nejen o víně vážně i nevážně...


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
19.5. 2002
Zajímavá komerce - The Noble Collection; Electronic Arts - novinky o počítačových hrách; Co se děje a tak vůbec ...; Příspěvky do soutěže; Klasické počítačové hry - The Lord of the Rings, Vol. I; Anketa na téma Pán PrstenůVerze pro tisk
Zajímavá komerce - The Noble Collection
Na této adrese najdete zajímavou komerci "pro vyšší třídu". Někdy i docela hezké předměty za ještě "hezčí" ceny. Tak si je užijte ...


Gimliho sekera

$129.00

Stříbrný prsten

$129.00

Cesta za Prstenem

$97.50

Holografická komora s prstenem

$129.00

Arwenin přívěšek

$75.00

Žihadlo i s pochvou

$55.00

Zlatý prsten

$295.00

Žihadlo

$295.00

Galadrielin prsten

$129.00

Elfí spona

$59.00

Prsten pána Nazgůlů

$97.50

Aragornův (Barahirův) prsten

$129.00

Electronic Arts - novinky o počítačových hrách
Dle vlastních slov této firmy se pokusí přinést "nejúžasnější momenty filmu s podmanivým interaktivním herním zážitkem". Hry si budete moci vychutnat na strojích PlayStation 2 a nově také na Game Boy Advance
Na Playstationu budete v kombinaci akce a adventury z pohledu třetí osoby (a-la Tomb Raider) prohánět Aragorna, Legolase či Gimliho. Na 16 různorodých lokací vycházejících ze vzhledu filmu bude možné bojovat například s jeskyním trollem či ?!? Sarumanem.
Pro Game Boy jsou připraveny postavy celkem 4 - Aragorn, Legolas, Frodo a Gandalf. Každá postava bude mít 30 unikátních úrovní (tj. celkem 120 různých). Přes kabel je připravena hra dvou hráčů zároveň. Více o těchto hrách se dozvíte postupně jak budou zprávy uvolňovány zde a samozřejmě i na oficiálních stránkách LordOfTheRings.ea.com

Co se děje a tak vůbec ...
Poslední dny (či spíše týdny) jsou poměrně chudé na novinky okolo filmu. Právě probíhají další dotáčení a fanoušci na Novém Zélandě pokoutně sledují auta odjíždějící z Miramaxu na místa natáčení ...
Fotografie vlevo obsahuje šipku ukazující právě na jednu takovou lokaci. Znalci vědí, proč je na šipce JAMB a ne třeba LOTR :o) Bydlet tam, asi taky pobíhám po kraji s fotoaparátem :o)
New Line Cinema se nás jednoduše snaží trochu potrápit. Fanoušci jsou nyní odkázání na vlastní tvorbu, což je na druhou stranu docela fajn. Ale už to nebude dlouho trvat. Během několika dní by se mělo objevit minimálně oficiální ohlášení nové ukázky ze Dvou Věží. Blížíme se také k polovině roku a tím pádem začnou první prezentace nového snímku na festivalech a tak podobně. Začnou se objevovat kvalitní oficiální fotky .. už aby to bylo. Škoda, že k tomu dojde zrovna o prázdninách, kdy spousta fanoušků přijde o přístup k internetu. 
Včera také proběhl menší sraz lidiček z tohoto webu v Divoké Šárce a myslím, že to bylo moc fajn. Během pár dní budou k dispozici fotky - těšte se!

Příspěvky do soutěže
Tentokrát je zaslal Tony ...


Tapeta Zlo

Tapeta Amon Hen

Tapeta Amon Sul

Tapeta Sauron

Logo na mobil - Gandalf

Klasické počítačové hry - The Lord of the Rings, Vol. I
Rozhodl jsem se pro vás připravit do několika následujících článků přiblížení vždy jedné počítačové hry s tematikou Pána Prstenů či Hobita. Všechny jsou již abandonware (volně šířitelné) a můžete si je tedy bez obav stáhnout. Děkuji Flappymu za tip na představení těchto her. Nostalgie není nikdy škoda ...

První z her je  The Lord of the Rings, Vol. I, klasika z roku 1990 od dnes již velice slavné firmy Interplay a distribuovaná pod záštitou Electronic Arts. Původně byla určena pro Commodore 64, ale nakonec adaptována na PC. K dispozici je verze na disketách a o několik let později i na CD, kde je jediný rozdíl v doplnění několika animací. 

Hra se tak úplně nedrží děje knihy, ale alespoň trochu zachovává jejího ducha. Uvidíme, jak si Electronic Arts poradí s novinkami vyvíjenými pro XBox a PlayStation.
V této staré klasice vidíme hrdiny hry z pohledu shora. K dispozici máte jednotlivé postavy ze společenstva, využívat můžete jejich speciální schopnosti. K dispozici je mluvení, boj ale i magie. 

Stažení hry - 1340 KB ZIP 

S ohledem na to, že hra je psána pro MS-DOS a je stará 12 let, je určena dnes spíše s zkušenějším uživatelům. Obsahuje totiž většinu záludností starých DOSových her. Případné problémy a tipy na hraní se budou řešit.


Anketa na téma Pán Prstenů
WeeDee se rozhodla udělat zajímavou anketu s tematikou Pána Prstenů. Nepoužila internet, ale odvážně vyrazila do ulic. A jak to dopadlo ?

Měla jsem maličko šílený nápad udělat mezi lidmi anketu na téma Pán Prstenů. Popadla jsem blok a  tužku ,napsala pár otázek a vyrazila do ulic. Vyzpovídala jsem 30 lidí ,dívali se na mě jako na exota ,ale odpovídali a výsledky jsou tady. 

Není to snad zbytečné ? Každý přeci zná Pána Prstenů nebo ne ? …….  

Znáte Pána Prstenů ? Co nebo kdo je to?

8 spoluobčanů odpovědělo : "Pán Prstenů? To je knížka ,ne?" (výborně)
10 lidí prohlásilo : "Počkej ,to nedávno běželo v kinech.Film." (taktéž dobře)
10 osob nevědělo (věčná škoda)
1 žena tvrdila : "To nevím ,není to nějakej chlap?"
a 1 student povídal : "Pán Prstenů ,no jasně ,to jsem viděl ve zprávách ,to je přezdívka jednoho mafiána nebo teroristy ,nevím přesně.Je prej hodně vlivnej." (Že by Sauron úřadoval v Itálii či v Afghánistánu?) 

Je to kniha ,věděli byste ,kdo ji napsal?

6 lidí řeklo : "Tolkien." 
Ta zmíněná žena byla v rozpacích a měli jste vidět studentův výraz po sdělení, že co viděl v televizi není tak úplně pravda
22 zbylých nevědělo 

Věděli byste o čem je tento příběh? (ptala jsem se lidí ,kteří věděli o knížce či o filmu)

Sešly se tu různé názory :
1. "No ,příběh je z Ameriky ,je o nějakém muži ,který vlastní velkou sbírku klenotů…."
2. "To je o nějakým trpaslíkovi ,který musí zničit nějaký prsten se zlými vlastnostmi nebo něco podobného ,ne?"
3. "Je to film o druhé světové válce.Pánem Prstenů je označován jistý známý diktátor ,protože plení a drancuje.Nevím ,proč je to zrovna Pán Prstenů ,ale nějaká souvislost tam bude."
4. "Tu knížku jsem četla už dávno ,takže nevím ,ale myslím ,že to bylo ,jak jeden malý tvor s podivným jménem šel zničit nějaký zlý prsten."
5. "Je to thriller.V New Yorku řádí nějaký vrah ,co zmrzačuje lidi….. (Někdo si to zřejmě  spletl se Sběratelem kostí ??)"
6. "Příběh je situován do dávných dob v smyšlené zemi - Středozemi.Je o hobitu Frodovi ,který musí jít až do země stínu a zničit v plamenech Ohnivé hory prsten , který má moc podmanit si všechny ostatní." (Tuhle dívku ,jsem si oblíbila.)

Někteří lidé ,řekněme zdvořile ,neví o čem mluví ,ale za to se na ně zlobit nemůžeme ,přece alespoň něco říct je vždycky lepší než mlčet ...
Zbylí nevěděli nebo si netroufali to říci.

Tahle kniha je vydaná v polovině minulého století ,proč myslíte ,že je stále oblíbená a točí se podle ní filmy ?

"Myslím,že je to proto, že co je starší je kvalitnější. Dnes se to všechno točí okolo násilí , vraždění a drog a lidi už nejsou takoví jací byli před 40 lety …." (věřím ,že tenhle pán toho pamatuje ještě mnohem víc ...) 

"Myslím ,že je to příběhem. Pokud je zajímavý, je jedno jak je starý."

"Někde jsem četl ,že se tvrdilo ,že je ta kniha nefilmovatelná.Koukal jsem do programu kin a očividně to jde.Každá kniha se dá zfilmovat ,film je vždycky lepší."  (typický zarytý odpůrce literatury)

"Nevím ,že by postavami?Já to neviděla ,ale pokud jsou tam zajímavé postavy ,které hrají zajímaví herci ,musí to být hezký.Hrají tam nějací hezcí herci?Já jen ,že bych se na to zašla podívat. " ( ajaj ,tak tuhle děj nezajímal vůbec…)

Většina opět neví nebo není sdílná.

A poslední otázka : Kdybych vám řekla ,že je to moc zajímavá fantasy kniha ,o čem je (to všichni známe ,ale několika jedincům jsem to stručně přiblížila) a četlo ji už tolik lidí ,že musela být vydána už několikrát a neustále se objevují nová a nová vydání , přečetli byste si ji nebo zašli na film ?

6 lidí prohlásilo : "Kdybych to věděl dřív ,už bych na ten film šel.Zajdu alespoň nyní." 
6 osob pravilo : "Už jsem na tom byl a moc se mi to líbilo ,asi zajdu znovu."
5 lidí řeklo : "Bohužel ,tenhle typ příběhů se mi nelíbí ,takže na to bych určitě nešel."
2 lidé si postěžovali : "Já na tom byl a už bych na to nešel ,vůbec se mi to nelíbilo."
3 mi sdělili : "Já na filmy moc nejsem ,ale příběh zní dobře ,až nebudu mít ,co číst ,určitě se na Pána Prstenů mrknu."
4 se přiznali : "Do této doby jsem o tomhle příběhu neslyšel ,ale stejně si myslím, že na něj nepůjdu."
4 vyřkli tato slova : "No ,já nevím ,snad zajdu nebo přečtu ,ale opravdu nevím…."

Z tohoto mého malého průzkumu vyplývá ,že moc lidí Pána Prstenů jako knihu nezná ,ale film (1.díl) jistě některé z nich přesvědčí ,když už ne ze zájmu ,tak aspoň pro vědomí ,jak příběh skončí ,že si knihu přečtou. Další důsledky působení Pána Prstenů na populaci si vyvoďte sami ,já vám jen přiblížila smýšlení menší skupinky lidí.

Přečteno celkem 16909x, verze pro tisk

Další článek - Elijah Wood - Interview - o natáčení, vztahu ke knize či zda bude i Silmarillion ...

Předchozí článek - Sobotní sraz v Divoké Šárce; Z natáčení - fotografie olifanta; Z rozhovoru s Georgem Lucasem; Rozbagrují Roklinku?; Vyrobte si předměty k filmu

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Drizzt, poidáno 25.9. 2002 15:08:25
Galadrielka: To jsi mi polichotila:) já jsem ON a jedno to není:) Entka: Tak to ti neporadím mě to šlo hned na poprvé. :oO
Entka, poidáno 6.6. 2002 20:09:56
No já teda nevím, ale mne to nejde.Vždycky tam dorazí Froda sám na koni, nebo dokonce i bez koně.Zkouším to 50krát a nic,sakra
Galadrielka, poidáno 5.6. 2002 20:23:00
MOc díky zachránil jsi mne(nebo zachránila) to je jesno stejně díky
Drizzt, poidáno 3.6. 2002 21:22:13
Galadrielka: Musíš dát u Aragorna položku magic a tam vybrat něco jako !Luthien! a pak už se můžeš dívat jak Nazgůly smete proud vody.
Galadrielka, poidáno 2.6. 2002 14:52:28
Jo nebo taky na Názguli platí Aragornovo Elbereth, ale mám jinej problém. Jsem u Glorfindela, pujčí Frodovi koně a ten s ním přijede k brodu. Za ním jsou Nazgulové takže by se mněl přejet brod, ale prostě s tím koněm nemůžu ani hnout a tak mne dohoněj a ukradnou mi prsten. Neví někdo co s tím,prosím moc moc!
drizzt, poidáno 29.5. 2002 10:17:45
Galadrielka: Nazgůlum se snaž vyhnout, já mám zase problém najít někde okolo Rivendell Gimliho nevíte o tom něco???
Eversmile, poidáno 27.5. 2002 23:28:26
A Saruman už je taky na Kubě ve vězení?
Proč se všichni záporáci ( i ti fiktivní ) najednou objevují v Afgánistánu? :-)

WeeDee, poidáno 26.5. 2002 19:02:06
Kementári : Určitě něco podnikni ,ráda si to přečtu :-))
Kementári, poidáno 26.5. 2002 16:33:56
WeeDee, na anketu jsem si taky už dělala zuby. No, možná zkusím něco podobného, snad se k tomu dokopu...
Jezdec, poidáno 25.5. 2002 21:05:21
Zajímavá anketa, v mém okolí ví o PP docela dost lidí ( díky mně ).
WeeDee, poidáno 23.5. 2002 19:51:09
Koukám ,že jsem začala s celorepublikovým průzkumem ,těší mě to ,jen tak dál ..... :-))
Aelinwnen, poidáno 23.5. 2002 6:21:52
Me ty ceny tech hracicek prijduo tak nechutne prehnany.Vzhledem k tomu,ze se prave nachazim na uzemi USA,tak vim ,ze napr.kvalitni hodinky zde lze poridit za 15 dolaru.ty ceny jsou abslolutne nechuny.
Mj.:Pan prstenu 3 vazane knihy 40 dolacu,ale co by clovek nedat za original jazyk,ze?

Ivetir, poidáno 22.5. 2002 19:44:11
Těším se na hru a kvíz je drsnej
Koudy, poidáno 22.5. 2002 14:06:57
Galadrielka: Ta hra je celkem fajn,intro perfektni. K ukladani se dostanes pres "O" - options. Na nazgula jsem jsem zatim nenarazil, takze neporadim :o(
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.5. 2002 22:59:05
Tony: to mluvené slovo sem dávat nebudu, psal jsem ti na mail. Zbytečně to zabralo jeden a půl mega v mailové schránce. Je to jenom grab hlasu z filmu ...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.5. 2002 22:56:56
Fosko: a stále nic nedošlo :-/
Tony , poidáno 21.5. 2002 21:04:26
Co myslite mam udelat pruzkum v Karlovych Varech?jo mam novy ikonky,gify,mluvne slovo,tapetu a titulky k 3CD verzi
Fosko, poidáno 21.5. 2002 20:56:55
!TEĎ! TO POSILAM ZNOVA...
Fosko, poidáno 21.5. 2002 20:56:06
Bele, Ale teď už bys to tu fakt mohl dát, ftípky jsem ti poslal už dávno znova odeslal jsem i povídku!!!
Sasheenka, poidáno 21.5. 2002 19:59:55
Tak sem se právě vrátila ze svého průzkumu. Inspirována WeeDee jsem použila téěř shodné otázky a také 30 lidí. Sepsala jsem to o pošlu to Belcarnenovi. Bude to dobrý porovnat jak odpovídají lidi v Praze a Hradci.
Galadrielka, poidáno 21.5. 2002 18:21:01
Hele co říkáte tý hře?Docela ujde, ale nevím jak se ukládá pozice a jak se má zabít ten pitomej názgul!!!!
Sasheenka, poidáno 21.5. 2002 15:24:18
říkám si, že bych mohla udělat stejný průzkum u nás. Bylo by to zajímavé porovnání: v Praze a v Hradci.
WeeDee, poidáno 20.5. 2002 20:20:58
Anketa byla prováděna v Hradci Králové.
Výsledkům jsem se sama divila ,asi jsem doufala ,že PP zná aspoň trochu víc lidí ,každopádně vyšlo to takhle ,možná jsem jen natrefila na špatný lidi.U některých jedinců jsem se musela držet ,abych se nerozesmála a u jiných jejich neznalost byla spíš k pláči ,ale kdo ví ,snad bude lépe a více lidí se o PP dozví...

Númen, poidáno 20.5. 2002 20:09:34
Mě by ještě zajímalo,kolik z těch,co knížku četli,si z ní něco vzalo...To je docela zajímavý téma k zamyšlení,ne?
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 20.5. 2002 15:48:19
Fosko: okolo vtípků už jsem ti na mail odepisoval, že mi nic nedošlo. A povídku mám zatím jen ten začátek, komplet jsi mi to neposlal ...
(v)Eru, poidáno 20.5. 2002 14:55:13
WeeDee: hezky! Jsi opravdu dobra. Velmi zajimave.
Sasheenka: napodobne. Delat to u nas na skole, WD si ani neskrtne.
PS myslim ze ten reditel tak trochu machruje soude podle toho jaky humbuk udelali z 15 let stareho Indyho.

Jinny, poidáno 20.5. 2002 14:53:43
Ale ty výsledky se dali čekat, ne? Třeba v Dánsku by PP určitě znalo víc lidí, ale u nás to byla pomalu zakázaná knížka. Že to všichni neznají snad nevadí, nevědí, o co přišli.
Lollitka, poidáno 20.5. 2002 14:38:24
Tak to je dobře, že LOTRa nezná každej idiot.
Sasheenka, poidáno 20.5. 2002 14:08:11
Tak ta anketka je dost zajímavá. No když uvážím, že většina lidí okolo mně o PP neví vůbec nic tak je to docela úspěch.
Fosko, poidáno 20.5. 2002 14:06:44
Bele, uveřejni tu mou povídku a moje nové ftipky!!!!!!
Sasheenka, poidáno 20.5. 2002 14:02:37
Moc zajímavá anketka. No když vezmu, že lidé v mém okolí neví o PP takřka nic( nebo nevěděli než jsem jim o tom neřekla já), tak je tro přeci jen úspěch.
MEGAJOHN, poidáno 20.5. 2002 8:07:47
pěkná anketička :-)
mj Ruby, toho ředitele jsem viděl, jaká to zvláštní náhoda :-)

Míšánek, poidáno 20.5. 2002 6:09:15
No to víte, není to Titanic...
Ruby, poidáno 19.5. 2002 23:07:09
Ano, fanoušky tohle vždycky zaskočí. Asi to přece jenom není film pro všechny. A to je dobře, ne? I když... Po tom, co jsem slyšela ředitele jedné nejmenované komerční televize tvrdit, že kdyby už koupili Hvězdné války, tak že by je pustili jako méně zajímavé někdy mezi pátou, šestou hodinou... A to jsou HV daleko známější...
wooloong, poidáno 19.5. 2002 23:01:05
WeeDee-ve kterém městě byla ta anketa prováděna?
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Star Wars
Star Wars DVD Trilogy (5DVD, THX)



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!