Půlnoční premiéra ve Slovanském Domě
Napsal: Belcarnen dne 7.1. 2002, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


Stovky a tisíce skalních fanoušků knihy a potažmo filmu Pán Prstenů se v noci ze středy 9.1. na čtvrtek 10.1. sejdou v kinech, aby se zúčastnili půlnoční (+/- pár desítek minut) premiéry. V multiplexech Ster Century premiéra probíhá pět minut po půlnoci.
Tímto bych chtěl apelovat na všechny, kdo se objeví v Ster Century Slovanský Dům. Na tomto místě budu totiž také já a několik dalších uživatelů tohoto webu (Ruby, Garion, ...). Rádi se "srazíme" s dalšími. Navrhoval bych řekněme okolo 23:30 před budovou. Stylové kostýmy jsou jen vítány, i když vzhledem k počasí to chce něco teplého.
Těším se na mnohá příjemná setkání.

Tenhle "článek" vypadá nějak stroze. Přihodím tedy pro pobavení sérii fotografií z druhého srazu tohoto webu, který proběhl o víkendu z 5. na 6. ledna v Brně. Komunita diskuzního fóra se sešla naživo a atmosféra byla skvělá. Celkovou zprávu o srazu si můžete přečíst zde (od QCPX).

Druhý sraz - 45 fotek od Gariona


..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=133 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 26.04.2024 11:57:07 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------