[ Seznam všech článků tohoto autora ] [ Verze článku pro tisk ]

Druhý sraz webu 5. - 6.1. 2001
Autor: QCPX, přidáno: 7.1. 2002 19:07:32

Si tak v pohodě du na nádraží, kolem mě lidi, tak tam dojdu, čumím okolo sebe, kdo by mohl bejt Astaldo a Adelaine, žádnej podezřelej týpek v dohledu, najednou mi příjde SMSa, že Trágos, podle kerýho nás měli poznat, přijede o půlhodiny pozděj, a to přímo do čajovny Chajovny. To sem byl fakt rád! Tak vemu do pařáty mobil, že SMSnu Astaldovi a najednou mi někdo volá, tak to rychle přijmu a zařvu co jé, ale někdo to hned položil a najednou se proti mě řítí jakejsi borec a von to byl Asta.
Tak vyrazíme do čajovny, pěkně sme si zašli a zaved sem ho i do úplně jinýho vchodu, než kde ta čajovna je, nakonec sme tam ale trefili a zasedli. Udělali sme si bezva intimní osvětlení, takže nás byl docela problém najít, což nás potěšilo. Zachvíli totiž kolem začala procházet Eiffelovka co pozdě vstává, Trágos. Tak sme si tam tak seděli, tlachali a chlastali čaj.
Si tak v pohodě sedíme v čajovně a začnou nám zvonit mobily, protože skupinka v Garionově autě se chtěla taky k nám přidat. Já aji Trágos sme jim SMSkovali, jak k nám dorazit, každý svou verzi. Jak sme pak zjistili, tak zbytečně, protože oni mezitím sledovali jakýsi divný značky, kerý je ale do Brna dovedly taky. Dokonce trefili i na Svoboďák, hlavní to náměstí v Brně, asi 100 m od čajovny. Byl jsem vybrán, ze svého středu, jakožto nejschopnější, odchytit je a zavést k nám. Abych to neměl tak lehký a oni se prošli, tak je Trágos poslal k Pentagonu, což bylo asi o kilometr dále.
Si tak v pohodě du kolem Penťáku, kolem mě lidi, tak gómnu na jediný čtyři, co tam byly, a voni sou podobný těm z vobrázků tady, tak je vemu do Chajovny. Abyste byli ve vobraze a nikoli mimo mísu, tak přijeli: Belcarnen, Ruby, Disease a Garion. Tak už nás tam bylo 7. Bel zrušil intimní osvětlení. Garion si objednal pistácie.
Si tak v pohodě sedíme v čajovně a co to? Dorazil ještě kdosi. Byl to můj starej kámoš Sam, kterej na JCSoftu ještě v životě nebyl. Su v šoku, von taky, to nám ale nevadí. Sebou dones Adelaine, kerou sem zanavigoval Asta. Takže nás tam je moc moc jeden (kdo neumí počítat po trollsky, ať si přečte Prattcheta), sedíme, tlacháme, chlastáme čaj. Garion čeká na pistácie.
Si tak v pohodě sedíme v čajovně a co to vešlo do dveří? Není to Loen? Je to Loen. Nejdřív nás všechny až na Sama a Adelaine zlíbá, pak se nezezuje a dělá, že naše boty venku neviděla, obtěžuje Gariona kvůli focení a pak se pustí do bitky s Belem kvůli Alchymistovi od Coelheho. Protože většina lidí to nečetla, tak na ně jen čumíme, sedíme, tlacháme a chlastáme čaj. Garion čeká na pistácie.
Bitka z Lo Bela totálně rozhodila a tak dostal hlad. Ten sme ostatně měli šici a tak sme zaplatili, Garion se dozvěděl, kam se poděly jeho pistácie a kdo si objednal vraždu Kennedyho, a přesunuli sme se do blízké restaurace Dávné časy. Vypadalo to tam jak na hradě, tak sme si našli mučírnu a usadili sme se tam. Každý si objenal podle svého gusta, takže já a Disease beranidlo, Garion bitevní pole, Loen prsa panny Markéty nebo jak a podobně.
Si tak v pohodě sedíme v Dávných časech, přinesou jídlo, tak jíme, čumíme, tlacháme a tak a jen tak náhodou přijde Jirka, z mlhy se vynořil, do mlhy i zapadne. Opustí nás Adelaine a Sam. Všechno jednou končí a i dobré jídlo jednou dojde. Tak jsme dojedli. Garion si žádné pistácie neobjednával.
Tak jsme zaplatili! Vyrazili jsme plni optimismu do Loenina bytu a poznali jsme, že optimismus je opravdu zapříčiněn pouze nedostatkem informací. V bytě není zrovna teplo, Lo to teď ale dohání tím, že nám nalije víno. Velmi brzo odcházíme pryč, láká nás totiž vidina piva. Brněnské hospody ale jsou nabité, tak se docela projdeme, než najdeme místo pro 9 lidí. Zapadneme v Hobitovi, takovým místním pajzlu, kde maj na stěnách mapy Středozemě a tak. Garion opět vydržel bez pistácií.
Dění v Hobitovi lze vyjádřit těmito slovy: trnoš-Aspadlo, rybíz-Rybese, panáček panenka bílá velryba-Bel, Ruby a Lo. Garion si místo v žaludku, které si vyhradil na pistácie, zalévá pivem.
Po skončení této fáze se loučíme s tajemným Jirkou a na chvíli i s ostatními, neboť jsem je opustil asi na půl hodiny, kdy jsem si zaběhl domů pro spacák. Srazíme se opět v Loenině bytu.
V bytu Loen je ještě větší zima, než jsme očekávali, tak se musíme zahřát medovinou. Trágos nás opouští. Garion zjevně v dobré náladě se připojuje na net a na fóru píše, že kdo nás opustil, je srágora. Jdeme spát.
Poté, co se probudíme, zjišťujeme, že v bytě je větší zima, než venku, takže se nikomu nechce ze spacáků (hlavně mě a pak Ospaldovi - chudák Asta těch předzdívek ale schytal...). Trágos nám donese snídani a tak je vychvalován, Garion odvolává, že Trágos je srágora, jíme, pijeme.
Trágos nás opět opouští, my opouštíme vymrzlý byt a Loen a vyrážíme na Špilberk. Má tam bejt výstava Saudka, Vojkůvky a toho třetího. Vedu nás tou nejkratší cestou, po klouzačce do kopce, jen Ruby zbaběle klouzačku obchází. Výstavu jsme našli a prohlídli. Na zpáteční cestě pro změnu Bel dostal hlad a tak sme zapadli do hradní restaurace, kde jsme si dali většinou menu, Rybease rybízovej džus, žejo? Tak sme dojedli a dopili.
Z hradu jsme šli už jenom ke garionovu autu. A tam...

Druhý sraz - 45 fotek od Gariona

Komentáře

milmor, přidáno 10.1. 2002 12:24:06
Skvěle napsané, QCPX. Jako vždycky.
Yenna, přidáno 8.1. 2002 17:34:35
QCPX - seš talent!
Ani jsem tam nemusela být a vidím to před sebou jako v reálu...
:o)))))

Ruby, přidáno 7.1. 2002 20:34:36
Jo jo... :-)
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 7.1. 2002 20:13:11
Ano, přesně takhle to bylo :) žádné přikrášlování, prostě surová pravda ...
Astaldo, přidáno 7.1. 2002 20:06:14
ano, presne takhle to bylo :o))))
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?

Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:

Ohodnoťte tento článek na stupnici ?/10


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Další články tohoto autora:

 

Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/
Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 

Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist