Video s Frodem, Kinder vajíčka; změny v ději, Viggo na Nově
Napsal: Belcarnen dne 24.9. 2001, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


Nové video
Na internetu je k dispozici videoklip, ve kterém Elijah "Frodo" Wood mluví o filmu Pán Prstenů a režisér Peter Jackson zase o E. Woodovi. Video je zde (klikněte na malý obrázek Froda a Žihadla vlevo dole). Formát: Real.

Kinder mánie
Jak už sem informoval dříve, chystá se speciální edice Kinder vajíček s postavičkami z filmu Pán Prstenů. Tato edice se má na trhu objevit okolo 5. listopadu. Nyní již jsou k dispozici první obrázky "napjatě očekávaných" figurek. A nejde jen o figurky! Také se těšíte na sbírací mánii ?
Reklama, krabice, ...
Postavičky


Změna v ději?
Na webu společnosti WETA se jako popiska figurky Smíška objevil tento text ... Smíšek, mladý hobit z kraje, příbuzný a oddaný společník Frodo Pytlíka na jeho cestě. neustúpně trval na to, že se k Frodovi přidá. Jeho pohotové rozhodnutí zachrání hobity před pronásledováním Prstenovými přízraky u Rádovského přívozu a nakonec z něj učiní člena Společenstva.

Aragorn na Nově
Příští sobotu (29.9.) můžete na NOVĚ od 21:15 sledovat film Dokonalá vražda s Viggo "Aragorn" Mortensenem

..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=97 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 24.04.2024 21:05:16 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------