Frodo v Praze... (článek bude postupně doplňován o informace a případně fotografie - naposledy 22.6.)
Napsal: Belcarnen dne 9.6. 2004, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Frodo v Praze...

Neustále jsem bombardován dotazy na téma "kdy bude Elijah v Praze" a tak podobně. Takže podle posledních informací filmové agentury (z 9.6.) zde Elijah již je. Natáčení filmu Everything is Illuminated podle knihy Jonathana Foera právě začíná a jeho program je momentálně dost nabitý a nechystá se žádná akce pro fanoušky Pána prstenů. Zatím není potvrzena ani autogramiáda, účast na filmovém festivalu v Karlových Varech nebo něco podobného. Jakmile budou jakékoliv detaily a případne možnosti se s Frodem potkat, samozřejmě se to dozvíte v tomto článku :-)

Co se zatím ví:

Doplněno 16.6 - Bylo potvrzeno, že Elijah Wood se objeví na filmovém festivalu v Karlových Varech. Má doprovodit předpremiéru snímku Věčný svit neposkvrněné mysli. Taktéž koluje informace o tom, že by se mohl objevit na Festivalu Fantazie v Chotěboři. Osobně tomu moc nevěřím, podobné info o jednom z hobitů kolovalo již loni a šlo jen o reklamní tah :-)

První fotografii Elijaha v Praze a dvou jeho fanynnek najdete ZDE. Bohužel zrušeno...

DOPLNĚNO 22.6. - Elijah Wood se v pátek zúčastnil jedné soukromé narozeninové párty v Mánesu (moje to nebyla, já měl narozky včera :-)). Náš tajný zdroj poreferoval o tom, že měl kolem sebe sebe 4 slečny, vypadal a zněl asi na 20 let a pro přítomné dámy byl jistě neodolatelný i tou troškou dětskosti v chování. Opil se Mojitem a pak zběsile fotil všechno okoo svým super digitálním foťákem a předváděl se na pódiu. Inu ať máte trochu toho bulváru :-) Zdroj je poměrně spolehlivý a hlavně to není žádný velký LOTR fanda, takže nemá proč si vymýšlet :-)



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=524 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 25.04.2024 3:39:20 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------