Jak efektně zlikvidovat učitelský sbor ...
Autor: Jan Čeřovský, přidáno: 26.7. 2000 21:05:47

Na těchto řádcích naleznete kompletní plán na fyzické zlikvidování celého učitelského sboru vaší (neoblíbené) školy. Oprostíme se od využití internetových adres www.zabij.cz či www.mrtvola.cz a použijeme čistě vlastní a legální prostředky.
První co musíte udělat je, že zažádáte o maturitní (semestrální, diplomový) projekt z elektroniky na téma helma pro virtuální realitu. Profesor tohoto předmětu, znaje vaše schopnosti se zapojováním obyčejných zesilovačů, s úsměvem (případně nekontrolovanýn smíchem) svolí. Poté se musíte domluvit se skupinkou spolužáků, kteří vám v projektu pomohou (to nejspíše nebude žádný problém). Pak začnou nákupy. Nejdřív si spočítejte všechny učitele a zakupte odpovídající počet motoristických helem, co nejtmavších brýlí proti slunci a několik kilogramů baterek, led diod, spínačů/přepínačů/vypínačů, žárovek, displejů, pípátek a jiných cerepetiček. Brýle napevno připojte k helmě (samozřejmě na přední stranu, proti očím). Oproti tomu na zadní stranu nalepte baterky a přes spínače je veďte ke světelným zdrojům a všem ostatním vychytávkám, kterými celou helmu doslova oplácejte. Až budou všechny helmy hotovy, zakupte ještě několik desítek seker, motorových pil, nožů a dalších snadno dostupných zbraní (pokud je otec hajným, ani brokovnice nebude na škodu). Pokuste se sehnat několik granátů a rotačních kulometů (běžně dostupné na trzích v Polsku a v Rusku).

Nyní přistupte k hlavnímu bodu programu. Nechte sehnat celou tlupu učitelů do sborovny a zde jim rozdejte helmy. Zatímco si je budou zkoušet, skupinka spolužáků rozvěsí po oknech školy kusy tmavého plátna a na zdi nastříká sprejem všemožné ornamenty. Doporučuji také přinést několik plechových sudů, na zem vylít pár litrů oleje a některé části školy zapálit. Ničemu se nekladou meze. Jde jen o to, aby učitelé nepoznali, kde se vlastně nacházejí. Také všude po škole strategicky rozmístěte sehnané zbraně. Nakonec učitelům vysvětlete, že se právě účastní testování nové 3D hry ve virtuální realitě, kde se budou pohybovat jejich digitalizované postavy. Pak chvíli mačkejte tlačítka a přesvědčete je, že to, co nyní prožívají, je již pouze pocit vyvolaný helmou pro virtuální realitu a hra je v plném proudu. Pak je vypusťte na chodbu, ať si tam rozeberou zbraně a vrhnou se na splnění levelu. Z povzdálí pak už můžete sledovat krvavou řež.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat dne 19.04.2024 16:12:20 z internetového serveru JCsoft's Fantasy - http://fantasy.jcsoft.cz/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOPlist