Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
UNREAL EDITOR
Gameplanet
Abarin DrD
SFK Palantír
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 1844 lidí

Celkem návštěvníků
14789635

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
22.9. 2002
Něco pro fanoušky koní; Něco pro majitele konzole X-Box - Společenstvo Prstenu; Ukázky z dabingu Společenstva; Další trailer už za pár dní ?; Nedostatek místa na disku pro tento web; Možnost vidět Společenstvo při prezentaci domácího kinaVerze pro tisk

Něco pro fanoušky koní
Oficiální stránky k filmu http://www.lordoftherings.net přinesly novou zajímavou součást. Jsou jí informace o koních ve Dvou Věžích se sadou nádherných fotografií a šetřičem obrazovky. 


Detail
Rohanští jsou známi především pro své úžasné koně. Na jejich helmách můžeme vidět koňskou hřívu a úcta k těmto zvířatům je znát i v architektuře Edorasu. Pro trilogii bylo ručně vyrobeno 70 sedel, každý s reliéfy a vyřezanými obrazci z historie Středozemě. Při některých scénách bylo použito až 250 koní zároveň.

Detail
Stínovlas je oř, na kterém v napjatě očekávaných snímcích jezdí Gandalf. Pochází z Andalusie, kde najdeme jedno z nejkrásnějších plemen koní.

Detail
Brego je jméno koně, který ve filmu slouží Aragornovi. Ti, kdo četli knihu, si jistě pamatují, že Aragornův kůň se jmenoval Hasufel. Proč bylo jméno změněno? Nebo snad bude Aragorn mít ve filmu koně dva? Jméno Brego nosil dříve druhý král Rohanu a tento kůň je pojmenován právě po něm. Původně sloužil princi Théodredovi, ale po jeho smrti bylo zvíře traumatizované a divoké. Jen laskavá ruka budoucího krále Gondoru jej dokázala zklidnit a kůň tak získal nového pána.
Zajímavostí jistě je, že tento kůň skutečně patří představiteli Aragorna, Viggo Mortensenovi.

K dispozici je také šetřič obrazovky obsahující fotografie koní ...

 

Něco pro majitele konzole X-Box - Společenstvo Prstenu
O této hře jsem dříve již několikrát psal. Universal Interactive si pro ni licencovalo přímo knihu, takže v roli Froda, Aragorna či Gandalfa přinese i místa a scény, které ve filmu vidět nemůžeme - například Mohylové vrchy či setkání s Tomem Bombadilem. Podle samotných tvůrců má být Společenstvo mixem adventury a akční hry, kde na jednu stranu najdete tisíce řádků dialogů, ale na druhou i velikou spoustu různých bitek a soubojů. Boj je možný ve dvou režimech - z pohledu třetí osoby (Tomb Raider, ...) či klasicky z pohledu postavy (Quake, Unreal, ...). Druhý režim je vhodnější především pro střelbu. Jak hra vypadá vám asi nejvíce přiblíží následujících několik obrázků a především ukázek ...

 


Ukázky z dabingu Společenstva
Na netu (graboval PLac) se objevilo několik ukázek z dabovaného Společenstva. Inu posuďte sami ...


Další trailer už za pár dní ?
Prosakuje stále více informací, že druhý trailer na Dvě Věže se objeví již začátkem měsíce října. Všechny informace z různých řetězců kin mluví o 1. až 4. dnu v měsíci. Uvidíme, zda se konečně dočkáme i zde. 


Nedostatek místa na disku pro tento web
O víkendu, při nahrávání fotografií ze Dvou Věží, došlo místo vyhrazené hostingem pro tento web. Událost tato byla následována objednáním místa dalšího, což se projeví mimo jiné tím, že mi brzy přijde další faktura. Každopádně pro fotografie, archivy fóra a podobné věci tedy zase na nějaký čas místo je. Ovšem horší to bude s hostováním ukázek a jiných velkých souborů. Pokud máte k dispozici vlastní server či něco podobného a chuť pomoci při provozování toho webu, budu vám moc vděčný, pokud se mi ozvete na mail
 

Možnost vidět Společenstvo při prezentaci domácího kina
Pokud bydlíte v Plzni, tak máte v obchodním domě Carefour možnost shlédnout v rámci prezentace domácího kina od SONY celé Společenstvo Prstenu. Film zde běží jako nekonečná smyčka. Kvalita bude jistě velice dobrá. Tak si užijte nákupy :o)
Upozornil Nenymir

Přečteno celkem 21980x, verze pro tisk

Další článek - Nová ukázka ze Dvou Veží již príští týden!; Peter Jackson o Dvou Vežích, Hobitovi a King-Kongovi; Spousta fotografií ze Dvou Veží; Pro `vyvolené` k dispozici 16 minutová ukázka ze Dvou Veží; Další možnosti smrti Sarumana

Předchozí článek - Sběratelská karetní hra - The Lord of The Rings TCG - o co se vlastně jedná? Jaký je princip hraní? Kde si můžete hru vyzkoušet?

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Galois, poidáno 24.10. 2002 21:51:25
Belcarnen Blesk: Když něco nevíš, je to jen tvá osobní hanba.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 22.10. 2002 22:09:27
Galois: s největší pravděpodobností se bude konat sraz. O akci "konečníkování" nic nevím ...
Galois, poidáno 22.10. 2002 21:09:43
Belcarnen Blesk: Doslechl jsem se, že příští pondělí má státní svátek nastat, pokud se tedy bude konat vaše pravidelné pondělní konečníkování, určitě se tam objevím.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 21.10. 2002 22:22:34
Galois: směšné prkenné pohyby skutečně dělám, já se za to nestydím. A je jasné, že s úspěšným studentem ČVUTu se Sírwen prostě měřit nemůže. BTW Ruby je skutečně mladá, krásná a inteligentní. Dnes byl zase sraz a zase bez tebe. Moc měření?
Galois, poidáno 21.10. 2002 19:35:36
Jan Belcarnen Čeřovský: "...odeslal v době, kdy jsi četla jeho sáhodlouhý rozbor a psala..." -> Navrhuji tvůj nick rozšířit na "Belcarnen Blesk", žovíálně zde tě pak budou moci nazývat "BB" a oproti "Bel" ušetříš celý byte!...Co si představuješ pod označením "pako"? Pro mne to byla vždy charakteristika spíše vzhledová - takový ten typ co dělá směšné prkenné pohyby...z těch pár fotek co jsem zde shlédl mi takový přijdeš přesně ty.

Ruby: Ale já se na tebe také upřímně těším, neb "mladá, krásná, inteligentní" je v dnešní době a must have. Jen jestli je to všechno ještě pravda.

pottermaniak: Kdykoli jsem se doposud velmi těšil jsem byl jen velmi zklamán, takže i tobě bych doporučil přístup střízlivý, čistě však jen z důvodů empirických.

Galois, poidáno 21.10. 2002 19:17:09
Sírwen: Svůj život zřejmě vidíš jako posloupnost soutěží, které se vyhrávají a prohrávají, to je ta infantilní představa, která pramení z masáže na základní škole. Většina lidí na mou otázku odpovídá naprosto stejně...snad to ani spočítat nelze...když se zeptám na konkrétní příklady stěží vypotí tři. Škoda, že se tě již nemohu zeptat. Víš co plyne z toho, že jsi vyhrála "třikrát okresní kolo pytagoriády a dvakrát Hradeckou MatOlympiádu"? Jenom to, že jsi vyhrála "třikrát okresní kolo pytagoriády a dvakrát Hradeckou MatOlympiádu" a umíš trochu aritmetiky, s matematikou to nemá společného nic. "Prohlašuješ totiž stále to samé v různých obměnách" ano, tomu se říká konzistentní přístup, kdybych tak nečinil budeš mi pro změnu vyčítat opak. Tvá nekonečná naivita, která ti umožňuje získat pocit, že jsi schopna předvídat co napíšu je k smíchu. Děvče, o matematice nevíš vůbec nic, tolik věcí si musíš ještě uvědomit a vytvořit si názor, pokud toho vůbec budeš schopna, žiješ zjevně v prostředí, které tě povytahlo nad své vrstevníky, ale ve slovech tvých není ani náznak invence či myšlenky, něčeho vlastního, jen samé otřepané fráze (a to je zatraceně málo na to, že počet myšlenek za den je pro tebe obtížné spočítat), takový náskok pak dlouho nevydrží...při tomto všem mi tady kážeš jak nějaký černoprdelník. Tvé sebevědomí ti sedí asi jako růžové gumáky myšímu albínovi.
Sírwen, poidáno 19.10. 2002 22:17:15
Galois: neber si to osobně, ale já je zjevně narozdíl od tebe tak nějak nezvládám počítat (a vynech prosím narážky na moje schopnosti matiky, vyhrála jsem třikrát okresní kolo pytagoriády a dvakrát Hradeckou MatOlympiádu). Je zajímavé, jak podrobně rozebereš vše co říkám kromě toho co považuji za nejdůležitější. Každopádně (je mi jasné že narážky na mou "porážku" si neodpustíš) mě přestalo bavit nechat se poučovat sprostým debilem a tímto nechávám tuto debatu svému osudu. Prohlašuješ totiž stále to samé v různých obměnách, svou drsnost jsi mi už ukázal, nemám důvod bavit se s tebou dál. Škoda že jsem vůbec začínala. Odpusť si prosím reakci ve stylu "vidíte-neví co odpovědět, kráva, pochopila mou genialitu a zalezla do koutečka vymřít", beztak si to už nepřečtu a zbytečně zhnusíš ostatní.
pottermaniak, poidáno 16.10. 2002 8:15:47
ale já se na Galoise taky opravdu těším...rozhodně to bude neopakovatelný zážitek a takové mám ráda...
Ruby, poidáno 15.10. 2002 22:34:31
Ach... tak to se ti omlouvám, Galoisi. A těšim se na tebe. Myslim, že zrovna ode mně se kyselého xichtu nedočkáš, já budu skutečně ráda, když tě uvidim naživo. To víš, jsem zvědavá, jestli budeš stejně prostořeký (stará slova mají svůj půvab :o)) jako tady...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 15.10. 2002 22:16:28
Ruby: proč nepřišel odeslal v době, kdy jsi četla jeho sáhodlouhý rozbor a psala svůj příspěvek :o) Vysvětlení beru, kyselý xicht si připravím.
BTW vidíte, jak sme se zase chytli a kecáme s ním? I když vím, že je to naprosté pako a debata s ním nikam nevede?

Ruby, poidáno 15.10. 2002 22:03:32
Galois: Je zajímavé, jak podrobně jsi rozebral každou Sírweninu větu, ale k tomu, proč ses neukázal na pondělním sraze, tu nevidím ani slovo... Že bys nevěděl, co na to říct...? Tomu nevěřím ;o)
Galois, poidáno 15.10. 2002 21:59:26
Jan Belcarnen Čeřovský: Pro tebe je to možná "hrubost a hodně neslušné chování." pro mne je to vyjádření zklamání. Na sraz přijdu jindy, ale přijdu určitě, neb si nechci nechat ujít ty rozpačité kyselé ksichty. Včera jsem nepřišel, neb jsem měřil dlouho do noci a zapomněl jsem na to.
Galois, poidáno 15.10. 2002 21:51:59
Sírwen: Nechtěl jsem ti věnovat velkou pozornost, ale drzost se kterou na mě bliješ ty svá moudra, odposlouchaná z křesťanských besídek v rádiu, na mne udělala dojem. "Zlatá střední cesta tudy, kudy chceš proběhnout, a extrém tam, kde na něm záleží" No a co jako? Život bude nejlepší když to budem dělat všichni takto? Nebo když nebudem, nebo co? "Jít mimo střed je prostředek a ne cíl" S takovou sračkou v hlavě zřejmě nikdy nepochopíš, proč se snaží horolezci zdolat horu tou nejtěžší cestou bez kyslíkového přístroje, alespoň jim tam nebudeš zavazet. "Kdyby napřed pochopil proč mu to Daidalos povídal" Co měl pochopit? "...vymyslel letadlo nezávislé na vosku, a vznesl by se ke slunci. Mnohem výš než kam doletěl na křídlech." A neměl by pak raději vymyslet rovnou atomový pohon zásuvný do prdele s kombinézou, aby to letadlo vůbec nepotřboval? Tato úvaha je natolik primitvní, nesmyslná a zcestná, že to skutečně mlátí všema dveřma. "Je tvým cílem a smyslem života ukázat svou drsnost partě puberťáků?" Ano to je přesně můj smysl života, jak jsi to rozpoznala? "Je ti dvacet a máš jistou inteligenci" Jistou jo...hmm...to je dobře nebo špatně? "o lidech a jejich vztazích víš míň než někteří desetiletí" Desetiletí co? Psi, samurajové, želvy, účastníci poznávacího zájezdu na Ural? Takový desetiletý pes se toho o moc víc než v deseti umí již nenaučí. "Tvé nadrčené vědomosti ti nepomůžou" Jo? Tak to já s drčením od teď končím. "řeckými bájemi jsem taky dělala machra, ve třetí třídě" Pěkně si to pamatuješ, ona ta třetí třída nebyla tak dávno co? "Dospěj, srdíčko, dospěj" Pěju tedy DOS, DOS, DOS, je to celkem zábava, patří to však spíše do místnosti A bank of free time nebo jak se jmenuje ta místnost pro znuděné loutky...každopádně "srdíčko" tak hezky mi tady ještě nikdo neřekl. "Myslím že budeš zajímavým člověkem. Jednou." Tak to jsem klidný, homeostáza je zpět.

Pověz mi, děvče, kolik tě asi za den napadne myšlenek, přičemž nepočítám ty, které řeší fyziologické potřeby?

pottermaniak, poidáno 15.10. 2002 21:42:42
I když jsem byla rozhodnuta už nezasahovat, ještě se přidám: taky mě sklamalo, že Galois nepřišel. Docela jsem se těšila, že třeba až se s ním setkám, pochopím jeho názory...a ono nic. Galoisi, nechci říct, že jsi slaboch, možná jsi nemohl přijít z nějakého jiného důvodu než proč si myslím já, ale byla jsem zklamánaa...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 15.10. 2002 18:14:37
Galois: včera jsme tě všichni čekali na sraze a ono nic :-/
Súlwen, poidáno 15.10. 2002 2:43:38
Galois: Napsal''s to zcela správně. Jsme stádo prasat, neboť prasata jsou zvířata s vysoce vyvinutým sociálním cítěním. Jedinec s poruchou sociálního cítění nemá obvykle naději na přežití nebo alespoň na spokojený život.
(A až mi budeš nadávat do kdejakých soplů, uvědom si, žes zdaleka ještě nedosáhnul věku, který by tě k takovýmto závěrům opravňoval.)

Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 13.10. 2002 11:22:09
Galois: už mlčím. Víš, napsat hned "já jsem myslel, že nejsi takový idiot", to není extrémismus. To je prostě hrubost a hodně neslušné chování. Každopádně se těším na zítřejší sraz ...
Sírwen, poidáno 12.10. 2002 21:47:38
Galois: pokus pochopit a být pochopena tu byl, smůla. Zlatá střední cesta tudy, kudy chceš proběhnout, a extrém tam, kde na něm záleží. Jít mimo střed je prostředek a ne cíl, nechápeš? Ikaros vystrčil hlavu výš než měl, a skončil. Kdyby napřed pochopil proč mu to Daidalos povídal, počkal by až doletí a pak vymyslel letadlo nezávislé na vosku, a vznesl by se ke slunci. Mnohem výš než kam doletěl na křídlech. Nezdržuj se tam kde není třeba, a ukaž se tam co chceš. Je tvým cílem a smyslem života ukázat svou drsnost partě puberťáků, mezi které ale stále patříš, ne věkem, leč hlavou? Je ti dvacet a máš jistou inteligenci, ale o lidech a jejich vztazích víš míň než někteří desetiletí, a nevíš ani to že nic nevíš. Tvé nadrčené vědomosti ti nepomůžou, s řeckými bájemi jsem taky dělala machra, ve třetí třídě, a pak mě to přestalo bavit. Dospěj, srdíčko, dospěj, a pak o sobě dej vědět. Myslím že budeš zajímavým člověkem. Jednou.
Galois, poidáno 12.10. 2002 21:21:05
Jan Belcarnen Čeřovský: Ale no tak, já jsem myslel, že nejsi takový idiot. Tentokrát jsem přece nikoho nenapadl, jen jsem relativně přesně definoval přispěvky, které lze vymazat ihned. A za to, že se v té definici někteří strupi našli můžu asi stejně, jako za to, že se dnes ráno v Praze nevysralo nejmíň 1459 lidí do růžova.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 12.10. 2002 17:56:19
Galois: Jenže ty jsi se začal "bavit o místě na webu" tím způsobem, že jsi tu hezkých pár lidí napadl. Vítám konstruktivní nápady, návrhy a pomoc. Tím, že se tu budeš s každým hádat (a zaujímat svou cestu extrémního postoje), na problému nic nezměníme ...
Galois, poidáno 12.10. 2002 12:57:41
"...Když Daidalos vyrobil křídla, naučil Ikarose létat a brzy se oba vznesli do vzduchu. Daidalos radil Ikarovi, aby neletěl moc vysoko, aby slunce neroztavilo vosk, kterým křídla držela, ale ani moc nízko, aby ho vlny nepohltily. To však Ikaros, když ho jeho otec přestal kontrolovat, porušil a vznesl se tak vysoko, že viděl zlaté spřežení Hélia. Vosk se mu roztavil a on spadl do moře a utopil se. Daidalos pak jeho mrtvé tělo, které voda vyplavila, pohřbil na nejbližším ostrově, který se od té doby jmenuje Ikaria." Ikarovi rozumím a konal bych stejně neb zlatá střední cesta, je devče, ta nejnudnější možná, je to jistá záruka, že neuvidíš nikdy nic jiného, než co viděl někdo milionkrát před tebou. Jo a tvé blouznění o neočekávaných lidských proměnách je zřejmě inspirováno klasickým to dílem Kráska a netvor, ale realitou určitě ne. "kolik je tobě?" je mi 20let. Taková diskuse sem ale skutečně nepatří, já jsem se chtěl bavit o místě na webu, což je problém když mne tady kdejaký sopel začne okamžitě rozebírat.
Sírwen, poidáno 11.10. 2002 19:39:54
Galois: a k blbcům: zařadit si lidi do škatulky trvá, nikdy to není definitivní a nikdy úplně správný. Neschopnost zaujmout tebe nerovná se blbost, v čem lidi vynikaj zjistíš až když je poznáš, lidi který mluvěj jako parádní debílkové můžou bejt neskutečně nadaný nějak jinak, geniální ale neschopný komunikace, cokoliv. Nikdy nedělej předčasnej závěr, je k hovnu, vždycky. Z těch nejlepších jsou najednou kreténi, z těch volů se nakonec vyklubou zázraky, vše je možné a i blbci se vyvíjej, tak nedělej předšasný závěry, nemá to cenu. I lidi tady jsi zařadil jako stádo prasat dřív než jsi s nima mluvil byť jen těch pět minut, a větší kravinu už udělat nejde. A dojít i třeba ke správnýmu výsledku omylem je ještě horší než úplně se splíst, tak dávej pozor, pane Freude.
Sírwen, poidáno 11.10. 2002 19:33:02
Galois: rozdíl mezi náma je asi v tom co považujem za píčoviny-celý život strávím mezi lidmi a pochopit je a tím si to usnadnit je podle mého skoro nejdůležitější věc co můžu dělat, a slušnost je o tom splynout a nedráždit je tam kde to není důležitý, ne? Vždyť o to jde, jen kretén vystrkuje držku tam kde je to na hovno a akorát ho přes ní někdo praští. Slušnost je obrana, a ne pokrytectví, k tomu jsem ve svých čtrnácti došla, upřímnost za upřímnost, pane Freude: kolik je tobě? Proto jsem každej den jiná, čtu a vnímám a reaguju jinak, abych vyhověla a mohla zůstat taková jaká jsem, aby si mě nevšímali ti co nechci, aby mě nikdo nepředělával a všichni mě brali, zlatá střední cesta, pane Freude, o to jde. Tak proč vystrkovat hlavu, proč si ji nechávat poplivat, proč je nechávat aby na tebe flusali, he? Obranná reakce. Seš velkej drsňák nebo velkej magor, jestli ti tohle nedochází.
Galois, poidáno 10.10. 2002 23:52:18
Sírwen: Nečtu pořádně či jinak, čtu stále stejně, zřemě však ty čteš v módech různých, neb o tom, jestli bys mi byla či nebyla schopná ubalit jsem vůbec nepsal...to není podstatné...ovšem to, že jsi pochopit schopna byla poznatek jednoduchý: slušnost a společenské konvence=přetvářka a pokrytectví může znamenat, že krom běžného plantážníka je v tobě snad i něco jiného, snad zajímavého. Zenit abstraktního myšlení je kolem 15let, paměťový zenit kolem 24let, zas tak moc času nemáš tak rozviň co se rozvinout dá a nezabývej se pičovinama, nesnaž se mě pochopit a nesnaž se mě měnit. Důvod, který mne opravňuje k tomu, abych téměř každého na potkání považoval za blba je prostý, většina lidí kolem blbci skutečně jsou, na anál by si mohli klidně nechat vytetovat díra do krypla, lze to poznat za 1minutu hovoru...Get busy living, Or get busy dying.
Sírwen, poidáno 10.10. 2002 21:50:23
Galois: fajn, rána pěstí nebo pokus o ní. Uznávám, asi bych nebyla schopná ti opravdu ubalit, vzhledem ke své výšce a váze, ale to jsem ani netvrdila. Přečti si to pořádně.
Kam se na tebe hrabe mistr Freud, skutečně. Zajímalo by mě, do jaké skupiny patříš ty, když stále opakuješ jedno a totéž, bez naděje na změnu a vývoj. Hádám tě na nadprůměrně inteligentního, jen by sis podle mého měl poopravit společenské chování, protože tvá inteligence tě neopravňuje považovat každého na potkání za blba. Tedy považovat-tvůj názor ti nikdo nebere, jen je poněkud neslušné vyjadřovat se tímhle stylem nahlas (počítám s okamžitým obviněním z pokrytectví, zkus mě překvapit). Že jsou jiní lidé jinak založení než ty není přece nic co by je sráželo na úroveň prasat, sentimentalita je pocit rozšířený a v menším měřítku příjemný. Ovšem ty jsi takový borec, že něco takového nepotřebuješ, odmítáš a odsuzuješ, že?
Ano, máš pravdu, jsem puberťačka, možná by se dalo říci vzdorující, kdybych používala tak tetrální výrazy. Asi to tak trochu patří k sobě. To se nesmí? Tys nebyl? A považoval jsi se v té jistě dávné době za potrefeného vola? Ráda si to s tebou vyříkám, jestli budeš mít zájem, někde jinde. Jestli máš tedy zájem vysvětlit svůj světonázor potrefené huse.

Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 8.10. 2002 23:16:19
Galois: OK :o) Místo je myslím opět tradiční a čas taky, ale raději sleduj místnost o srazech. Já tentokrát dorazím o něco později, mám odpolední :o) ale přijdu
Galois, poidáno 8.10. 2002 23:06:48
Jan Belcarnen Čeřovský: Tak tedy v pondeli.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 8.10. 2002 5:55:27
Galois: BTW webové srazy jsou přístupné i tobě. Opravdu rádi tě tam uvidíme a popovídáme si na stejné téma, jaké stále prosazuješ ve svých komentářích, osobně. Půjde to rychleji a z "očí do očí" určitě velmi snadno :o) Třeba naše rozpory definitivně vyřešíme :-D
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 8.10. 2002 5:53:57
Galois: :-D Svým způsobem jsi opravdu čerstvý vítr do řad lidí tady na webu. Nikoho jiného by předvádět to, co děláš ty, v životě ani nenapadlo %-)
Galois, poidáno 7.10. 2002 23:28:11
Jan Belcarnen Čeřovský: Jak se zdá, tak na přemoudřelé perly přemoudřelého vznešeného Mahátmy Gariona Gandhího nejen Sírwen těžce prdí...však jen submisivní slaboch přímému střetu vyhýbá se, přičemž submisivních slabochů většina jest, to je jasné.

Sírwen: Notak myslím, že přečíst stačí si slovní spojení "sentimentální pocit" a hned víme na čem jsme. Ke groupthink jsem řekl jen jednu část, ta druhá je, že skupina své zájmy prosazuje od jistého stádija v křeči, její představitelé idiotsky, otrocky stále opakují stejné názorové stereotypy bez schopnosti změny či vývoje...to cos napsala jsou samé prázdné, slaboduché nesmysly, avšak z pozice síly, která je na zdejším mimořádně humanizovaném webu vzácná, proto bych se s tebou děvče rád setkal osobně, abychom si ujasnili do jaké míry mi hrozí rána pěstí a do jaké míry je tvé sebevědomí opodstatněné. I kdyby bylo, jakože není, vzdorující puberťačka tvého typu, není jev vyjímečný...Víte co by prohlásilo staré dobré zaprděné vimrle Thingol? Potrefená husa...jo to byly časy, stará dobrá (V)eru by řekla diskuze na úrovni...to jsem však ještě nebyl stigmatizován.

Sírwen, poidáno 6.10. 2002 20:19:33
Pravdu díš, Bele... jenomže člověku to nedá... ach jo.
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 1.10. 2002 22:14:05
Sírwen a další: Garion správně u jedné starší diskuze napsal, co je Galois zač. Jen si to najděte. Tím, že mu vůbec na jeho zprávy jakkoliv agresivně odpovídáte, dáváte mu do ruky zbraň pro další urážky. Raději nepsat nic ...
Sírwen, poidáno 1.10. 2002 19:51:32
Galois: co se týče archivu, zjevně jsi nepochopil lehce sentimentální pocit spojený s pročítáním komentářů starých přes rok, prohrabáváním foteček z doby kamenné (nejen ze Dvou věží), vedením diskuzí táhnoucích se měsíce... sakra, to přece dělá duši tohodle webu, že člověk může kouknout a najít tu kus sebe a svých kamarádů... zjevně něco, co jde naprosto mimo tebe.
Tvé zázračné postřehy k chování skupiny: to je naprosto lidský, dávno zdokumentovaný jev, dělám to já, děláš to ty, dělá to dalajláma i prezident, protože všichni jmenovaní jsou lidi. Ono totiž "stádní pud" je jedním ze základních lidských instinktů, nutný pro přežití. Běž si doplnit základní vzděĺání. Nicméně nazývat lidi tobě NAPROSTO neznámé stádem prasat je přece jenom trochu fest, zvlášť od někoho, co se nenaučil ani pořádně česky, ani základy slušného chování. "Ten zvratek" vyplodil zjevně jediný člověk, který nebyl tebou dokonale zhnusen (pokud si z tebe prostě nedělal srandu, což je pravděpodobnější), ale teď už asi zhnusen bude. Máš skutečně talent pro získávání přátel, snad to bude tím, že ti ten pojem zjevně nic neříká. Poslední drobná rada do života, a vem si jí k srdci: nazveš li děvčetem někoho kdo už si na tebe udělal podobný názor jako já nebo pottermaniak, obvykle následuje rána pěstí. Doufám, že budeš nazývat děvčetem hodně lidí, pokud možno pak ty, co nosí boxery nebo rovnou brokovnici.

pottermaniak, poidáno 1.10. 2002 16:33:18
a proč ses ovládal? Mohl ses klidně smát nahlas. já mám jen valmi špatné mínění o lidech, kteří ostatním nadávají do prasat a šašků, aniž by je znali nebo o nich něco věděli. A tohle mi přijde zcela bezpředmětné, protože ty vypadáš, že stejně názor nezměníš...
Galois, poidáno 1.10. 2002 12:39:16
Jan Belcarnen Čeřovský: Prave to zadny archiv neni a ani smysl historie neplni, v momente kdy budou Dve veze nema informace, kdy se jaka fotka objevila zadnou hodnotu, fotografie jsou pak libovolne a ve vysoke kvalite.

Chovani tech sasku co mne zde napadaji je primo ucebnicove chovani skupiny, ktera brani sve hodnoty a zvyky a snazi se eliminovat odlisne jedince, rika se tomu groupthink...primo komicke je, jak nekdo zminil nejaky zvratek o tom, ze bych si mel poridit vlastni stranky a cele to stado prasat se toho chytilo i s prognozou navstevnosti.

pottermaniak: ...jo a smich jen velmi obtizne kontrolovatelny jsem musel ovladat po precteni "ale pořád si ještě myslím že budu pravděpodobně chytřejší než ty", to je uroven konverzace 4-leteho decka, ktere se hada se svym vrstevnikem, ci tatinek udela vic drepu. Pojmu chytrost se devce dalece vyhybej.

pottermaniak, poidáno 29.9. 2002 14:14:55
přidávám se k nadávání na galoise, i jménem Kementári, nás se to totiž osobně dotýká. Možná jsem puberťačka, snad i nevyprofilovaná, ale pořád si ještě myslím že budu pravděpodobně chytřejší než ty, protože nepíšu takovýhle blbosti. Když už máš takovýhle přístup, měla bych tě upozornit, že se stránkami až zas tolik neuspěješ, protože značná část návštěvníků je ve věku 14-18 let. Jestli s nimi budeš mluvit tímhle způsobem, asi tam dlouho chodit nebudou...
jinak nemyslím, že se na fóru někdo snaží změnit svět, bel tady to fórum asi chce a když už ho tu má, tak tě asi těžko poslechne a bude ho mazat, že...
a koně jsou super, dfabing tolik ne (cože to ta Arwen říká???), ale taky to jde...

Milouska_rybissska, poidáno 26.9. 2002 16:49:40
No ty ukázky jssou good,až na to Ježková coby Arwen neřiká Rimmo nin Bruinen,ale rimmo ni loinen,ale jinak,good.Pak je příšernej Glumíššek,to je jak dyby ho daboval Vydra.Nazghůl,no ten ujde.No a pak jak Gandalf řekne:"Podle učení pana Elronda začínáš tát",to je hrozný.Ten hlas je šílenej.A gimli jako "Trpaslíka nikdo nepovalí",taky neni nejlepší.
Včera jsem byla u nás ve Sparu a byl tam puštěnej PP dabovanej,tak jsem tam chvíli stála,byo to u toho ja Bilbo řiká:"Vy ho chcete pro sebe",a byla jsem zděšená.Brabec to totálně nezvlád,naprosto k němu nepřirozenej hlas.a gandalf mezi náma taky nic moc...

Sírwen, poidáno 25.9. 2002 20:36:41
Mimohodem koňské plakáty a hlavně pak ta fotka Éowyn jsou nádherné.
Sírwen, poidáno 25.9. 2002 20:34:37
Galois-jak řekla Goldberry, jsi hulvát a dle mého i pitomec. Vadí-li ti na tak bezvadném webu jak je tenhle jeho název, je to bezvýznamné, nevyprofilované a o ničem. Skoro bych řekla, že jsi silně pubertální a ksiftík samej beďar... a co se týče "historie" webu, plně s Belem souhlasím, ZVLÁŠŤ co se týče fóra. Užij si své stránky, ale jestli budou "k obrazu tvému", nepočítej s nějakou větší oblibou.
kristynka, poidáno 25.9. 2002 19:23:08
včera-úterý 24.9.2002- jsem byla v Carrefouru ve Zlíně.
I zde byla možnost shlédnout dabované
Společenstvo.

pivli, poidáno 24.9. 2002 7:23:27
Omlouvám se za svůj včerejší příspěvek,byl delší,než jsem původně zamýšlela.psala jsem ho na pokračování ve volných chviličkach.(V práci):)))))
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 23.9. 2002 23:26:40
Galois: JCsoft je bohužel jméno které mám. Taky by se mi pro tento web líbilo víc www.pan-prstenu.cz, ale nejde to ...
A co se tyce tech kecu pubertacek ... bohuzel (bohudik) je jich tak malo, ze jejich smazanim usetrim misto tak pro jednu fotku. A starsi fotky atp. mazat nebudu, protoze jsou tu prave proto, aby byla videt "historie". Je to archiv a ma svuj smysl

Nenymir syn Nemirův, poidáno 23.9. 2002 20:53:11
Galois: Ahoj Gali, ty ještě žiješ. Prosím, prosím udělej si svoje stránky!!!! Budu tvůj věrný návštěvnýk natěšený na každý tvůj krok a počin.

Sakra, nebudu sám?!

Ale to nevadí. Těšim se na další obohacující schledání, drahý Mistře etiky.

Carnedurion, poidáno 23.9. 2002 20:15:21
Co se týče dabování společenstva já ho mám doma a zdá se mě to až na drobné nedostatky docela dobré.
Carnedurion, poidáno 23.9. 2002 20:13:48
Galois: Když se ti nelíbí:" tlachy nevyprofilovaných puberťaček a jiných bezvýznamných šašků" tak si je nečti a běž jinam. Číst tvoje názory mě stojí dvacet bodů z IQ.
Goldberry, poidáno 23.9. 2002 19:42:40
Galois: Při vší úctě, nemůžu se zbavit názoru, že právě ty jsi ze všech "bezvýznamných šašků" ten největší. Jistě, máš právo na svůj názor, ale proč ho vyjadřovat takovýmhle způsobem?! Jde to i jinak a věř mi, že o mnoho slušněji. A můžu tě ujistit, že na foru je "nevyprofilovaných puberťaček" minimum a nikdo se tam nesnaží změnit svět. Jde nám o to, pokecat ci s kamarády, možná si i trošku v některých místnostech zafilozofovat, ale to je vše. Nikdo se tě neprosí o přítomnost tvé ctěné osoby na webu s "bezpohlavním názvem, který je o ničem". Nám ostatním se tu líbí.

Ad dabing: U Nazgůlova "Kraj....Pytlík jsem se mohla potrhat smíchy.
Kně jsou pěkní.

Eversmile, poidáno 23.9. 2002 17:20:04
Všem: Pro kilometrové příspěvky je tu diskuzní fórum...
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 23.9. 2002 12:09:48
Scalex: jo a díky za ty příspěvky na ILikeQ :o)
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 23.9. 2002 12:09:21
Scalex: díky za zajímavý názor. Po pravdě - reklamnímu proužku či čtverci někde na straně se nebráním. Ale o to není moc zájem. A PR článek, ve kterém bych ony plastové ohavnosti vychválil, o ty by dokonce i zájem byl. Ale do toho nejdu...
Nějaký příjem bude z prodeje DVD přes web, chystám i Pána Prstenů jako knihy atp. Uvidíme. Třeba si časem web vydělá alespoň na provoz. Zatím je to každý měsíc čím dál větší ztráta :) tedy co se peněz týče :)

pivli, poidáno 23.9. 2002 11:36:37
efča, poidáno 23.9. 2002 9:40:39
Scalex, poidáno 23.9. 2002 1:43:57
Galois, poidáno 23.9. 2002 1:00:25
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 22.9. 2002 23:16:20
Ruby, poidáno 22.9. 2002 23:04:08
Eversmile, poidáno 22.9. 2002 22:34:49
MEGAJOHN, poidáno 22.9. 2002 22:30:39
[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Hry
Návrat krále a další hry na PC, PSX i PS2



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!