Úvodní stránka
TolkienCon 2024 >>
Články, zprávy (567)
Nejnovější fotografie
Vaše recenze (485)
Základní informace
Obsazení - herci
Archiv fotografií
Ukázky a další videa
Místa ve filmu
Hudba
Poradna (50)
Výuka elfštiny
Něco ke stažení
Temné zvěsti
Diskusní fórum
Názory, úvahy
Komentáře k filmu
Adresář LOTRů (622)
Bannery webu
WebRing
Odkazy

Kdo jsem já ...
Fantasy novinky
Bazar knih Tip!
Autoři a díla
Povídky,recenze
Fantasy galerie
Fantasy odkazník
On-line chat
Testy a ankety
Filmy a seriály
Hudba
Počítačové hry
Download

Do oblíbených
WAP verze (info)
Výchozí stránka

Kontaktní mail:
Cerovsky@jcsoft.cz

Zde může být
VAŠE reklama !


Filmy online
CSFD.SK
Trailerzone
Pevnost
UNREAL EDITOR
Gameplanet
Abarin DrD
SFK Palantír
Další weby...

Stránky si právě
prohlíží 886 lidí

Celkem návštěvníků
14934650

English version here


[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

Belcarnen
27.1. 2003
Co prozradil Andy `Glum` Serkis; Proč prostě nemohou ztratit prsten ve výlevce?; Zaletíte si na Nový Zéland tematickým letadlem?; Silmarillion přeci jen na filmovém plátně?Verze pro tisk

Co prozradil Andy "Glum" Serkis
Byla natočena scéna (a domnívá se, že v Návratu Krále jistě bude), ve které zavraždí Déagola potom, co tento vyloví Prsten z Anduiny. Několik fotografií toto potvrzuje, tak se můžeme těšit! Natočen byl také kratší vtipný šot, ve kterém Entertainment Tonight děla interview s Glumem, a jenž se snad objeví na DVD.


Proč prostě nemohou ztratit prsten ve výlevce?
Dave Barry uveřejnil na Miami Herald docela zajímavé hodnocení Dvou Věží a přepracovaný scénář, a to včetně takového malého komiksového stripu. Tak snad se vám to bude líbit. Přeložila Ruby.

Konečně jsem viděl nový film Pán Prstenů, který je pojmenován Pán Prstenů II: Stane se HODNĚ Nových Věcí. Je to jen drobeček na dlouhé cestě (tři dny), ale já si nestěžuji. Mé oční bulvy byly přímo přilepené na plátně, obrazně řečeno, od chvíle, kdy jsem se posadil, až do okamžiku, kdy jsem ztratil cit v dolní části svého těla.

Ano, je to klasický film, ten druh, co vás přinutí se smát; co vás přinutí plakat; co vás přinutí vážně se zabývat myšlenkou, znovu a znovu, jestli je nejvyšší čas jít do koupelny. Především je to ale film, který vás přinutí přemýšlet o zásadních otázkách vycházejících ze zápletky, a tou hlavní otázkou je: O co tam sakra vlastně jde?

Říkám to, protože jde o velmi komplikovaný příběh, s bezpočtem poddějů a nějak okolo 11 000 hlavních charakterů, z nichž většina má těžko zapamatovatelná jména jako "Vlajkošpín" nebo "Tykvek" Takže dnes, jakožto službu všem, kteří byli z tohoto úžasného filmu poněkud rozpačití, nabízím následující:

ZJEDNODUŠENÝ SCÉNÁŘ PRO PÁNA PRSTENŮ II.

(Scéna 1)
FRODO: Sakra! Pořád mám ten zatracený prsten, který jsem dostal v prvním díle!
SAMVĚD: Ten prsten se strašlivou mocí, který každému, kdo se k němu přiblíží, způsobí, že začne nechutně přehrávat?
FRODO: Ano! A abychom ho zničili, musíme jít, pomalu, v reálném čase, celou cestu přes Nový Zéland!
SAMVĚD: Ale kdo nás povede?
FRODO: Co takhle podlézavý počítačem generovaný tvor se špatným účesem?
SAMVĚD: Honza Kavan je taky v tomhle filmu?
GLUM: Vážně legrační, hobití dechu.

(Scéna 2)
PÁN ARAGORN: Dobrá, mí věrní společníci -- Legolasi, Podivně Vysoký Elfe; a Gimli, Komicky Rozptylující Trpaslíku -- v našem podpříběhu pronásledujeme Smíška a Pipina, kteří byli chyceni Skřety, a nyní se nacházíme v království Rohanském, kde vládne král Théoden, jehož dcera Éowyn se stane mou druhou milostnou aférkou, jakmile se král osvobodí od zakletí, vložené na něj jeho oblíbeným rádcem, Grímou Červivcem, který je tajně ve službách zlého čaroděje Sarumana!
LEGOLAS: Nemám vůbec ponětí, o čem to tu mluvíš.
PÁN ARAGORN: Ani já. Jen si pročítám scénář.
GIMLI: Fajn, jsem vážně malý!
(smích)
PÁN ARAGORN: Ale dost vysvětlujících dialogů. Je čas na jeden z přibližně 17 velkých bitev s třeskem mečů, které máme v tomhle filmu, se spoustou odporných počítačem generovaných příšer, které nás vždy přečíslují o tisíce, i když my je pokaždé porazíme, protože jsme hrdinové bez bázně a hany!
LEGOLAS: Dokonce, i když ovládají bojové umění paž-proti-paži asi jako vojtěška.
PŘÍŠERY: Arrrrrr.
MEČE: TŘESK! TŘESK! TŘESK! TŘESK!

(Scéna 3)
SMÍŠEK: Tak, Pipine, právě jsme utekli Skřetům, a nyní jsme nošeni sem a tam mluvícími stromy!
PIPIN: Očividně překousnou diváci cokoliv!
STROM: A bude hůř!Později budeme praktikovat styl boje větev-proti-paži! (Scéna 4)
PŘÍŠERY: Arrrrrr
MEČE: TŘESK! TŘESK! TŘESK! TŘESK! (Scéna 5)
FRODO: Jak to, že když já jsem hlavní hrdina, Pán Aragorn má DVĚ milostné aférky, a já trčím v podpříběhu s Jeníkem Kavanem?
GLUM: Možná je to proto, že se svými obříma chlupatýma nohama vypadáš, jako kdyby jsi nosil pár zdechlých bobrů.

(Scéna 6)
PÁN ARAGORN: Takže, Legolasi a Gimli, s pomocí Gandalfa Bílého, dříve Gandalfa Šedého, také známého jako Gandalf Béžový, jsme pobili Skurut-hai v obrovské počítačem generované bitvě. Nyní musíme pospíchat k Opravdu Obří Skále Karambadoru, dříve než síly Ba'Zoot, vedené zlým králem Weltpimplem, dobijí sloupky Gneepu a ovládnou Jednotku Dálkového Ovládání Osudu!
LEGOLAS: Teď si ale už vážně vymýšlíš.
PÁN ARAGORN: No, není to tak stupidní jako kung-fu stromy.
GIMLI: Jsem pořád malý!
(smích)

(Scéna 7)
FRODO: UH-oh! Je po filmu a já mám pořád ten zatracený prsten! Uvědomuješ si, co to znamená?
SAMVĚD: Že se ty "Zdechlí bobři" dobře hodí pro jméno rockové kapely?
FRODO: Ano, stejně jako třeba "Kung Fu Stromy" nebo "Styl Alfalfa". Ale o čem jsem mluvil, je, že Zlo bylo vypuštěno do kraje, což znamená, že nás brzy čeká...
SAMVĚD: Ne! To ne!
FRODO: Ano. Další díl.
PŘÍŠERY: Arrrrrr.

Zaletíte si na Nový Zéland tematickým letadlem?
Nedávno jsem uveřejnil pár fotografií, na kterých můžeme vidět letadlo polepené obrovskými fotkami z Pána Prstenů. Nyní se objevila fotografie létajícího Aragorna s Arwen. Pokud se chystáte na Nový Zéland, můžete se tam vypravit v rozhodně stylovém Boeingu. 

Každý "obrázek" váží přes 60 kilogramů a je sestaven z 300 menších kousků. Aerolinky připravují další verzi, která bude obsahovat záběry z Návratu Krále. Možná se tedy dočkáme dne, kdy se první záběr Oduly provalí tak, že přistane na Ruzyni...


Detail

 

Silmarillion přeci jen na filmovém plátně?
V minulém článku jsem psal, že Silmarillion hned tak v kinech neuvidíme. A hle, hned mi přišel mail od Jirky Dukáta, ve kterém se nacházejí úplně jiné informace :o) Inu dobře si je prostudujte a udělejte si názor sami...

Po velkém úspěchu filmové trilogie Pána Prstenů jehož druhé pokračování právě běží v kinech po celém světě, se rozhodla filmová společnost New Line Cinema zfilmovat další dílo J.R.R.Tolkiena. K překvapení mnohých to nebude Hobit, ale dílo Silmarillion, které popisuje celou historii bájného tolkienova světa. Již nyní se pracuje na natáčení a animaci scén (v kterých nebudou vystupovat herci), některé dokonce, jsou již těsně před dokončením.Je to dáno také tím, že došlo k schválení od studia New Line Cinema, aby určité lokace a s tím i věci spojené, jako např.budovy a interiéry, kostýmy,masky,zbraně, různé rekvizity atd. které byli použity v Pánu Prstenů se využilo i v tomto snímku.Což má samozřejmě příznivý vliv na výši nákladů na film, které se odhadují na 180 miliónů dolarů.

Je překvapivé, že režisérského postu se neujme, dnes již slavný Peter Jackson, který prohlásil, že je již velmi vyčerpán z celé ságy, a že by rád viděl Středozem i v jiném filmovém pojetí.Jeho nástupcem se stal Terry Gilliam (12 opic, Brasil a člen dnes již neexistujícího humoristického spolku Monthy Python)."Pokusím se jít jinou cestou než tou, kterou se dal Peter Jackson. Bude to spíše biblické vyprávění, oslava Tolkienova génia, v duchu Vesmírné Odysey 21.stol." a dále uvádí "Budu se snažit o co nejméně zásahů do tohoto skvostného díla" prohlásil Terry Gilliam, který poukazoval na některé "velmi" necitlivé zásahy do děje.

Film bude zřejmě rozdělen na dvě částí. Délka jedné částí by podle neoficiálních zdrojů měla přesáhnout 180 min..Na snímku se bude podílet stejný tým animátorů a designerů, tedy novozélandská Weta Digital, takže se můžeme těšit na doslova "vizuální orgie".Koordinátor davových scén Stephen Regelous uvádí, že na Silmarillion bude použit program Massive G2 (druhá generace)."Pán Prstenů byl pouhý začátek" tvrdí S.Regelous.

Weta poněkud vylepšila a přetvořila i svůj jiný filmový efekt (který byl již použit v trilogii, např: snový, rozmazaný svět při nasazení prstenu). Měl by být hojně využíván na zobrazení Země neumírajících, především na tzv. Valar (viz. obrázek Varna). Natáčení by se měly účastnit i slavní ilustrátoři tolkienových knih Ted Nashmith, John Howe a Alan Lee (poslední dva se již angažovali u výše zmiňované trilogie).

Herecké obsazení si studio nechává samozřejmě pod pokličkou, ale v kruhu zasvěcených se mluví o tom, že účast předběžně slíbili Catherine Blanchett, Sir Ian McKellen,Christopher Lee, Hugo Weawing, Marton Csokas. Začátek natáčení je odhadován na druhé pololetí tohoto roku.V kinech tento snímek uvidíme nejdříve v prosinci 2004. Zde uvádíme některé obrázky a jde především o návrhy a záběry ve stádiu vývoje, ale soudě podle nich, můžeme s notnou jistotou říci, že půjde o velmi neobvyklý a nezapomenutelný zážitek. (kliknutím na obrázek se otevře detail)

Přečteno celkem 22413x, verze pro tisk

Další článek - Další ocenění a nominace pro Dvě Věže; Elijah Jordan Wood oslavil 22. narozeniny; Jak také mohou vypadat titulky ke Dvěma Věžím...

Předchozí článek - Tisková zpráva FilmCity - rozšířené Společenstvo a další díly Pána Prstenů na DVD a VHS; BALDACHÝN: Glum for President!; Silmarillion jako film? Ani omylem!; Chcete vidět Frodovo tetování?; Nové video s Andy Serkisem

[ Všechny články ]  [ Nejoblíbenější články ]  [ Komentovat tento článek ]




Darthie, poidáno 20.1. 2004 19:19:11
15 Minutes Silmarillion RULEZZZ!!! :-D
Fanaurwen, poidáno 6.2. 2003 11:24:51
Hech, tak u toho scénáře jsem si pěkně pobrečela smíchy :)))
Jana, poidáno 29.1. 2003 14:33:06
Vsichni jste si nabehli, Silmarillon od Terryho Gilliama uz davno existuje, jenze se nesmi promitat kvuli nevyjasnenym autorskym pravum

:-)

http://fan.theonering.net/writing/stories/files/kyriel_monty15.html

Corwin, poidáno 29.1. 2003 5:53:15
:-)))vyborne takze muzikal bude:-)))Pokud tomu dobre rozumim:-))Jdu okamzite rozeslat radostne maily:-))
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 28.1. 2003 22:11:49
Corwin: k tomu muzikálu :) první čtyři lidé z toho seznamu jsou aktivní u mne na fóru a tak si přeber, jak vážné to asi je :-D
Nenja, poidáno 28.1. 2003 21:30:39
No vida, v komentářích ke článku o chybách se řeší Arweniny dírky v uších a tady má díru v čele jako z protiletadlového děla.
A Gilliam jako režisér Silmarillionu... Možná by to pojal jako Holy Grail (kterým se Jackson alespoň ve FOTR na mnoha místech inspiroval). Škoda že už neexistují Pythoni, LOTR by potřeboval pořádnou parodii jako sůl.

Nelenya, poidáno 28.1. 2003 20:44:00
Arsiméné: no, jen jestli to nedopadne jako s tim filmem-udajnym:o)))
Corwin, poidáno 28.1. 2003 20:07:34
Bel to taky nedela pro plezir ale pro praxy,ze jo:-)))........ted to doufam nevezmes vazne:-))
Arsiméné , poidáno 28.1. 2003 19:35:27
Belcarnene, máš těžký život. Ale stejně si myslím, že tyhle stránky musejí sežrat strašná kvanta času.
Pro Nelenyu: Senzační nápad.

Lucille, poidáno 28.1. 2003 19:06:22
Tak Dick Cheney :o))))))))))
Kostěj, poidáno 28.1. 2003 18:23:40
To jsou teda pěkně trapný ftipy! Silmarillion...pche...to by teda dopadlo... (nic proti PJ)
K.N.

Maximus, poidáno 28.1. 2003 17:52:06
Pohoda, dneska ma narozky predstavitel Froda a ma taky 22 let. Narodili jsme se uplne stejne :-) Tak vsechno nejlepsi Elijahe!
Galadriel, poidáno 28.1. 2003 16:53:48
Blééé
Galadriel, poidáno 28.1. 2003 16:52:46
sice už vím že je to jen vtip,ale stejně ve mě pořádně hrklo :) Představte si,že po hrůze která si říká film a jen slabě zachycuje atmosféru v knížce a při které jsem si zkazila všechny moje představy o Středozemi,by měla následovat ještě větší hrůza ! Dyt Silmarillion to je nezfilmovatelná knížka ! Ani PP,ale to si jaksi někdo neuvědomil a natočil tuto bezduchou strašlivou hrůzu !
Howg !

Tinwe, poidáno 28.1. 2003 16:49:17
UFF!! Ja už se lekla, že to myslej vážně. No, i když zfilmovaný příběh Berena a Lúthien nebo pád Gondolinu... To by nemuselo být špatné.
Gandalf, poidáno 28.1. 2003 16:31:02
Pěkný Bele, až na to že mám chřipku a tohle mě málem dodělalo... :o) (mimochodem nemělo by bejt na těch vobrázkách to TM psaný horním indexem ?:o))
Corwin, poidáno 28.1. 2003 16:03:22
Hernajs to je jako co???to je mysleno vazne??ja jsem teda ve svym veku dost naivni a jsem oxoten tomu verit ale nekdo mi to prosim vyvrate..PROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM
Nelenya, poidáno 28.1. 2003 15:56:22
http://www.sweb.cz/muzikal.silmarillion/
Nelenya, poidáno 28.1. 2003 15:54:22
hele lidi,myslim že bude stačit ten muzikal Silmarillion,kterej se pripravuje... moment dodam stranku za moment( sorry Bele,ze ti sem davam -no konkurence se neda rict):o)
Míšánek, poidáno 28.1. 2003 15:24:06
Bele, založíme konto, začneme vybírat na natáčení Silmarillionu a pak vezmem kramle do Jižní Ameriky. A čím víc vybereme, tím spíš se nám nic nestane. V tomhle státě se krást ve velkým vždycky vyplácelo!!!
Corwin, poidáno 28.1. 2003 8:55:26
Muzikal????Asi rozsirim taky nejakou famu...jenze mne nebude nikdo verit:-((
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 28.1. 2003 8:46:53
Corwin: tak teď se to profláklo :-D
No na fóru už delší dobu řešíme Muzikál :-D

Corwin, poidáno 28.1. 2003 8:23:48
bele takze jsi si pekne nabehl:-))Ted Ti nebude verit nikdo:-)Budes dostavat desitky mailu typu:Bele kde jsou nejake odkazy na filmovy Silmarillion,Bele,kdy zverejnis nejake fotky,Bele,Bele....:-))Myslim ze Ti nezbyva nez to natocit sam:-)))....to je napad:-)))
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 28.1. 2003 7:30:12
Arsiméne: jsou tady i slabší povahy a fakt nechci vidět různě po netu zprávy "bude Silmarillion, četl jsem to na JCsoftu" :o)
Arsiméné , poidáno 27.1. 2003 22:58:46
A JEŠTĚ PRO BELCARNENA: TOS MUSEL HNED PROZRADIT, ŽE JE TO FTIP?! Tím jsi to zkazil.
Příšery: ARRRRRRR!!!!!

Arsiméné , poidáno 27.1. 2003 22:55:27
Pán Prstenů II nemá chybu!!!!
Meče: TŘESKTŘESKTŘESKTŘESK!!!
Pro JBC: Tak beru zpět svou nedávno napsanou zprávu, už ses polepšil.
Příšery: ARRRRRRRRRR!!!!!

Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2003 21:54:33
Nebijte mne, já si ten Silmarillion nevymyslel :o) Autor je tam uveden...

BTW ten Kavan... v originále článku je Dick Cheney a hledal jsem, kdo je mu na domácí politické scéně fyzicky nejpodobnější :o)

Sírwen, poidáno 27.1. 2003 21:13:06
Ty být pako, Bel... já chcu Silmarillion od Gilliama...
Aradan, poidáno 27.1. 2003 21:08:22
Ten scénář je geniální!!!btw-té podobnosti Gluma s Honzou Kavanů jsem si predtím nikdy nevšiml-nabízí se otázky ve stylu Zeleného Raula:Kam nás vede Honza Kavan?Je Miloš Zeman Odula?Co na to Jan tleskač?:-)
Ungel, poidáno 27.1. 2003 21:04:35
Belcarnen:Největší vtip by byl,kdyby se bez ohlášení v prosinci objevil S bez vědomí Ch.Tolkiena v kinech:o)))
Fosko, poidáno 27.1. 2003 20:00:43
SILMARILLION? FTIP! NO PROTO!
Stanley, poidáno 27.1. 2003 18:16:55
tie tvoje vtipy, Belcarnen, su niekedy pekne od veci a tento so Silmarillionom sa ti teda vobec nepodaril... Toto je uz fakt moc....
Cali, poidáno 27.1. 2003 17:55:06
Škoda, že je to jen fór. Terry Gilliam a Silmarillion je docela zajímavá kombinace. Podle mého názoru se to ale zfilmovat nedá, resp. musely by to být jenom jednotlivé příběhy nějak pospojované. Někdy příště.., nebo spíš radši ne, když si představím tu komerci.
hobit, poidáno 27.1. 2003 17:40:04
hmmm
nothingness, poidáno 27.1. 2003 16:42:54
Když se před cca 3 roky začal natáčet Pán Prstenů,tak byly snad nějaké oficiální stránky ??? Myslím že ne. A já vím kde nové fotky najít,ale Vám to neřeknu,pche.
Nelenya, poidáno 27.1. 2003 15:18:28
Zrezirovat Silmarillion?Tomu se mi az nece verit. Knizka je to perfektni, ale jako film? No, nevim nevim. A jestli udelaj elfy, jako ty obludky, co byly v Lorienu/nemyslim Galadriel a spol./ tak potes koste. Na jednu stranu jsem na to zvedava, ale na druhou si rikam, ze to bude silenost. No, uvidime...
Paní_Galadhrim, poidáno 27.1. 2003 14:33:39
Takže z minulého čláku vyplívá,že Christopher Tolkien zemřel?
el, poidáno 27.1. 2003 14:16:13
To je ale hloupost s tím obsazením v Silmarillionu,tam už massive G3 doplní postavy digitálně.Režiser jen zadá-oči jako C.Blanchett,postava jako...Marilyn Monroe...Co vy na to? :o)))
Míšánek, poidáno 27.1. 2003 13:58:24
Hrom aby tě za ty ftipy po poli honil, himbajs šúvisk atakdále!!!
Lucyova, poidáno 27.1. 2003 13:44:03
Bel: chichi, nebýt těch plakátků, tak ti to sežeru i s navijákem. Ale modrý mimozemšťánek tě prozradil :-)
Hohoho, poidáno 27.1. 2003 13:40:51
Hehehe, no, nevěřil jsem tomu ani chvilku, už jen proto...že je to blbost.(ale jinak dobrý pokus- chtělo to jen trochu dýl počkat)
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2003 13:04:58
Jan Vaněk: vojtěšku víme, ale nějak nám to do toho textu nesedlo :o) Takže opravíme :)
To okénko jsem tam přemístit chtěl, ale pak ho nechal dole... důvodem byla to, aby člověk přeci jen ty ostatní komentáře alespoň zběžně projel, než něco napíše.
Bude stačit, když pod ten text článku dám odkaz "Přidat komentář", který odskroluje na stránce přímo na to vkládání?

Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2003 12:23:21
Corwin: však jsem to psal :o) Ty armády balrogů, draci a tak :) no bylo by to super :)
Corwin, poidáno 27.1. 2003 12:18:32
Bele,moc tomu nikdo tady neveri,jenom si ta myslenka na to je celkem super,ne??
Jan Belcarnen Čeřovský, poidáno 27.1. 2003 12:14:18
Lidi vy jste naivkové :o))) Samozřejmě je to vtip :) Přečtěte si, co jsem psal v minulém článku ;-)
Ale že je to dobré? I ty plakátky :)

fantomas, poidáno 27.1. 2003 12:02:45
nejak se mi to nezda...je to sakra brzo, navic nikde na netu o tom neni ani zminka...nejspis to bude nejaka kachynka...:))
Bob, poidáno 27.1. 2003 11:47:33
Už v prosinci 2004 zfilmovaný Silmarillion? Jestli to není vtip, tak sem hoďte odkaz na nějaké oficiálnější informace!!! Zatím nevěřím...
Míšánek, poidáno 27.1. 2003 11:41:29
Huuum Húúúm Burarum!!!
Corwin, poidáno 27.1. 2003 11:30:43
..no dostat na platno Silmarillion...veru veru...rozhodne byx na to byl velmi zvedav...asi by to xtelo drobatko vic prace nez LOTR...a ta komerce je fuckt strasna:-((
Enja, poidáno 27.1. 2003 10:56:09
To s tím Silmarillionem MÁ BÝT SNAD JENOM VTIP, ne? To snad není pravda!
!! Až se na stáncích objeví gumový silmarily a gumovej Feanor(odpusťte mi tu přehlásku, nemůžu ji najít), tak to se mnou vážně sekne!!!!

[ Všechny komentáře ]

Diskuze čtenářů na těchto stránkách není provozovatelem serveru nijak moderována a upravována. Provozovatel nemá vliv na obsah jednotlivých příspěvků a nenese za ni zodpovědnost. Vyhrazuje si však právo kterýkoliv příspěvek smazat, pokud bude odporovat normám slušného chování.
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?
Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:



V nadpisu V textu V komentářích


Zadejte text pro hledání v eláncích (napo. Gandalf A Balrog, Elijah Wood NEBO Orlando Bloom, Dvi Viže A Faramir A Frodo). Minimální délka hledaného slova jsou toi znaky.

Poslední elánky / novinky

Pozvánka na TolkienCon 2024
Dne 09.11.2023 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 0
Pozvánka na TolkienCon 2023
Dne 8.11.2022 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 6
Pozvánka na TolkienCon 2020
Dne 4.11.2019 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 497
Pozvánka na TolkienCon 2019
Dne 12.11.2018 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 1
Pozvánka na TolkienCon 2018
Dne 8.11.2017 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 507
Pozvánka na TolkienCon 2017
Dne 7.11.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 2
TolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58)
Dne 18.1.2016 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 608
Pozvánka na TolkienCon 2016
Dne 12.11.2015 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 450
Pozvánka na TolkienCon 2015
Dne 9.11.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 489
TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Dne 23.1.2014 napsal Belcarnen, celkem komentářů: 134

O čem se psalo před rokem?

 
[ Všechny články / rozšířené hledání ]



Nejen o víně...


27.1. 2009
Pokud o tom náhodou ještě nevíte, tak 28. května bude v Praze zahrána Symfonie Pán prstenů! Detaily najdete a lístky můžete objednávat ZDE

9.4. 2008
Na adrese www.lotrcon.cz najdete pozvánku na letošní LOTRcon ve dnech 27.6 - 29.6 2008, pásma na téma nejen Pán prstenů jako součásti Festivalu Fantazize.

5.3. 2007
Máte radi fantasy a sci-fi? Baví Vás história Slovanov? Ste blázni do mangy a anime? Alebo si chcete len prísť vyskúšať DDR či Sing Star ? Ak ste aspoň na jednu otázku odpovedali pozitívne, potom niet lepšej voľby ako navštíviť Slavcon 2007. Pestrý trojdňový program len za 200 Sk v predpredaji a za 250 Sk na mieste. Pre bližsie informácie navštívte stránku www.slavcon.arda.sk, kde sa môžete priamo zaregistrovať. (akci pořádá Spoločenstvo Tolkiena, kon

15.11. 2005
Dne 17.11.2005 od 14h se v sále HAMU uskuteční koncert Pražského Filmového Orchestru (viz. malá recenze). I tentokrát je krom hudby J. Williamse připravena The Lord of the Rings Trilogy Howarda Shorea. Více informací na stránkách PFO

10.1. 2005
Palace Cinemas Slovanský dům mají na programu maraton všech rozšířených verzí Pána prstenů. Bohužel startuje o půlnoci z 18. na 19. ledna (úterý na středu), což při dvanácti hodinách filmu není dvakrát ideální čas. Tohle rozhodně není poslední příležitost, takže se nemusíte snažit zlikvidovat v takto nelidský termín a v klidu můžete počkat. A nebo zajít jen na rozšířený Návrat krále...

... všechny zprávičky

Tipy na pohlednici !


Návrat Krále - 26 fotek



Dvě Veže - 15 fotek



Comics - postupně doplňováno

Nejoblíbenější články


DVD a VHS
Objednejte si Návrat krále se slevou!


Hry
Návrat krále a další hry na PC, PSX i PS2



Zasponzorujete provoz tohoto webu? Více zde

Poradna
Gondorský archiv - poradna v otázkách tolkienistických

Byla by pro vás zajímavá projekce všech rozšířených verzí Pána prstenů s nějakou tou přednáškou?
Ano, kdykoliv (kino v Praze)
[ 2565 - 76,11% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Praze)
[ 33 - 0,98% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Praze)
[ 107 - 3,18% ]
Ano, později (kino v Praze)
[ 25 - 0,74% ]
Ano, kdykoliv (kino v Brně)
[ 303 - 8,99% ]
Ano, v dubnu 2006 (kino v Brně)
[ 16 - 0,47% ]
Ano, v květnu 2006 (kino v Brně)
[ 17 - 0,5% ]
Ano, později (kino v Brně)
[ 52 - 1,54% ]
Spíše ne
[ 61 - 1,81% ]
Určitě ne
[ 191 - 5,67% ]
... výsledky starších anket

Upozornit na nové články
Více informací zde


Nostalgie - starý design
... články, novinky
... divácké recenze

...::: Film Pán Prstenů - The Lord Of The Rings Movie na webu JCsoft's Fantasy (ISSN 1214-052X):::...
Vytvořil a spravuje pro vás Jan "Belcarnen" Čeřovský
Optimalizováno pro kvalitní prohlížeče a rozlišení 800x600 a vyšší
Chcete spolupracovat na tvorbě stránek? Mít zde svou reklamu? Napište!