TolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47)
Napsal: Belcarnen dne 23.1.2014, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


A zase je po conu. Letos utekl nějak překvapivě rychle, ve zvláštně pohodovém tempu, asi stárneme. Což dokazuje i hromada vlastních dětí, která se TolkienConu letos účastnila. Pevně věřím, že jste si celý víkend užili, přátele i program. Přišlo mi, že se vám opět povedlo vytvořit bezva atmosféru, ale i série přednášek a hudebních i dalších vystoupení myslím stála za pozornost. Pokud máte jakékoliv fotky, videa, záznamy koncertů a podobně, určitě posílejte odkazy na info@tolkiencon.cz nebo je házejte na Facebook, postupně je všechny hodíme do tohoto zápisku.


Letos už byla pro děti speciální visačka…

Stále také probíhá kreslířská soutěž od Tympánum na TolkienConu vyhlášená, ještě máte možnost poslat své výtvory a jeden z nich se dostane do bookletu k audioknize Pán prstenů. A to je asi tak vše. Budeme se těšit na shledání příští rok. Škola má sice dočasné vedení a kdo ví, jestli náhodou v mezičase neskončí. Ale pokud ano, uděláme vše proto, aby TC proběhl na jiném místě (oceníme dobré tipy).

Jan „Belcarnen“ Čeřovský


Fotky
:

Videa:

Nahrávky:

Ztráty a nálezy:

Pokud vám něco chybí, prosím ozvěte se. Doma syslím kytaru a boty (oboje tuším Nenymira), petrolejku a svíčku (rekvizity divadla, řekl bych) a kupu dalších věcí :-)



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=565 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 18.04.2024 2:57:54 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------