Nové filmy - The Hunt For Gollum & Born of Hope
Napsal: Belcarnen dne 19.2. 2009, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Fanouškovské filmy (nejen) s tematikou Pána prstenů či Hobita jsou ve většině případů všemožné (rádoby)vtipné sestřihy scén z původních, více či méně zábavné parodie a komediální záležitosti. Narazit na něco „vážného“ není zrovna obvyklé. V zemi suchého humoru, Velké Británii, momentálně vznikají hned dva takové filmy. Z nichž jeden vypadá opravdu velmi ambiciózně a na fanouškovský (amatérský mu rozhodně říkat nelze) projekt skoro neuvěřitelně. A premiéru bude mít už v květnu!

O co jde? Snímek se jmenuje The Hunt For Gollum a příběh vychází z dodatků Pána prstenů. Jedná se o Aragornovu cestu za Glumem, která má odhalit pravdu o Prstenu. Vše ostatní se dozvíte na oficiálních stránkách http://www.thehuntforgollum.com/. Obzvláště doporučuji SKVĚLÝ trailer, najdete ho (i ve vyšším rozlišení) třeba tady: http://www.vimeo.com/2567014. Jak se vám líbí Aragorn v podání Adriana Webstera? Já myslím, že (pokud budeme srovnávat s filmy a ne knihou) je docela autentický :o) A má takový dobře ujetý kukuč :o)

Sesterským projektem je Born Of Hope s oficiálním webem na  http://www.bornofhope.com/. Ten má mít premiéru někdy na podzim tohoto roku a příběh sleduje osudy Dúnedain ještě před válkou o Prsten, konkrétně se pak zaměří na rodiče Aragorna, Arathorna and Gilraen. Nevím jak vám, ale mně přijde, že čekání na Hobita tyhle filmy rozhodně ukrátí. Těšíte se?



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=550 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 19.04.2024 5:47:11 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------