Ozvěny TolkienConu 2008 aneb `tam bubnují`... (upraveno 22.1.2008 16:42)
Napsal: Belcarnen dne 13.1. 2008, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Tak a je po dalším TolkienConu. Původní plán jít spát třeba hnedka v osm nevyšel, ale něco po desáté se třeba povede. Momentálně se nacházím v takovém pěkně melancholickém rozpoložení a za doprovodu záznamu z koncertu Střízlivých hobitů smolím tyto řádky. Na jednu stranu jsem strašně rád, že už je to celé bez nějaké katastrofy za námi, na druhou je mi líto, jak rychle to uteklo. Ale tak je to vždy. Program hodnotit nemohu, sice jsem viděl kousek prakticky každé přednášky, ale tak si žádný velký obrázek neuděláte.

Marta & Rasputin Band

Tak prostě doufám, že se vám letošní ročník TolkienConu líbil a užili jste si ho. A že vám nová budova vyhovovala, nám tedy ano, hlasité radovánky se zde snesou přeci jen lépe než na původním místě. Poděkování tedy patří vedení školy, že nám umožnilo prostory využít. Samozřejmě změna místa konání sebou přinesla i některé logistické problémy, drobný chaos v orientaci a další škobrtnutí, ale snad to nebylo tak strašné. Ono těch chybek bylo samozřejmě víc, nejvíce se musím omluvit „skřetům“ z pátečního koncertu, kapele Marta & Rasputin Band, ze nezajištění zvukaře. Žádost se „ztratila v překladu“ a prostě mi to včas nedocvaklo. Moc mne to mrzí. V sobotu zase došla zásoba hlasovacích lístků do kostýmové soutěže, což naprosto nechápu, protože jich bylo vyrobeno pro stejné množství účastníků jako programu a CDček. Hlasovacích lístků bylo málo, programů tak akorát a CDček ještě hromada zbyla. Nějaký bílá díra či chyba v časoprostoru… což mi připomíná červenotrpasličí divadlo.

Inu naše výzva, pravda nijak masivně nepropagovaná, abyste si připravili nějaký skeč, se moc neujala. Takže ten námi organizovaný skončil poněkud rozpačitě, protože byl prostě krátký a za ním už nic nenásledovalo. Pravda je taková, že divadlo se stalo jakousi „tradicí“ všech ročníků, ale letos nebyl dostatek času na přípravu a vlastně ani nějaký zajímavý nápad na cokoliv delšího. Pro případné další ročníky asi oslovíme s výrazným předstihem opět Vás, třeba se něco zajímavého (alespoň scénář, „herce“ již dodáme :o)) najde. Ono vůbec s tím časem na organizaci čehokoliv je to stále jen a jen horší, ale stále je to dostatečně zábavné, abychom se ho snažili nějak nalézt.

Herní mapka

Téma dalšího ročníku otevírat nebudu, obzvláště ne s bolavýma nohama. Ale již během včerejška a dneška se nám sešlo pár návrhů na části programu a různá vylepšení (například oddělená čajovna a bufet atp.). Tak kdo ví, třeba se příští rok zase něco uskuteční. Ale teď už jdu opravdu spát. Děkuji všem za pomoc s přivedením TolkienConu 2008 k životu, za účast a příjemné vzpomínky. Dobrou!


Na tomto místě se postupně objeví fotky, doufám vaše komentáře a názory, zvukové a video záznamy a tak všelijak, však to znáte. Pokud cokoliv máte, posílejte! Pokud je to nějak moc velké (například dlouhé video), nejprve dejte vědět a nějak formu předání pořešíme.


Fotky


Stáhněte si…


Reportáže

Herní mapka

Tričková výzva! Ještě stále jsou k dispozici trička s letošním logem TolkienConu. Černá Mka a XLka. Kdyby měl někdo zájem, je buď možno domluvit se na předávce v Praze za cenu 150,- Kč, nebo poslat na dobírku, což vyjde na dvě stovky. Zájemci mohou psát na tolkiencon@jcsoft.cz



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=545 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 20.04.2024 6:24:03 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------