TolkienCon 2008 - Pozvánka
Napsal: Belcarnen dne 12.11. 2007, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Tentokrát to trošku trvalo, ale nakonec jsme opět tady s informacemi o dalším ročníku TolkienConu! Tradičně na začátku roku 2008, tentokrát ve dnech 11. - 13. ledna, se uskuteční setkání příznivců díla profesora J.R.R. Tolkiena pod záminkou oslavy jeho narozenin.

TolkienCon 2008

Jako vždy jsou na programu jsou přednášky, semináře, při troše štěstí hudební, taneční i divadelní vystoupení, specializované koutky různých aktivit a národů Středozemě a především víkend strávený ve společnosti těch, kterým uhranulo stejné literární dílo a vše, co se na něj v průběhu let nabalilo. Doufáme, že účast bude i tentokrát hojná, ale maximální počet účastníků je po předchozích ročnících pevně stanoven a bude dodržen.

Prodejní výstava a volba nejlepšího kostýmu

Tvoříte? Vyrábíte? Vytváříte? ... a navíc s Tolkienistickou tématikou?
Pro docela slušný úspěch si zopakujeme OBCHŮDEK U DRÁČKA ŠMÁČKA.
Připravujeme výstavu Vašich vlastnoručních výrobků, sošek, triček, obrázků, šperků, výšivek a jiných dílek. Výstava bude prodejní a všem účastníkům conu bude otevřena od pátečního večera do nedělního dopoledne. Budete-li chtít zařadit své výrobky, pošlete nám nejlépe obrázek nebo alespoň stručný popis a předpokládanou cenu (obchod si vyhrazuje právo nabízené předměty k prodeji nepřijmout) na tolkiencon@jcsoft.cz. Dopravu výrobků na con i z conu si musíte zajistit sami. Prodej bude probíhat komisním způsobem - zaplatíme Vám pouze za prodané předměty, zbylé Vám vrátíme. Výtěžek z případného prodeje Vašich dílek Vám bude vyplacen v plné výši, obchod si neúčtuje žádnou provizi.
Těšíme se, těšte se :)

TolkienCon v minulých letech spousta lidí pojala jako příležitost blýsknout se novým kostýmem a k vidění byla spousta nádherných výrobků. Stejně jako loni se z kostýmů stane "oficiální součást programu" a během sobotního večera proběhne vyhlášení těch nejlepších. Hlasovat budou všichni a to jednoduchou formou. U registrace každý obdrží sadu žetonů a získá možnost jimi "obdarovat" právě ty, jejichž kostým považuje za nejlepší. Žetony si může nechat, rozdělit mezi několik lidí či dát všechny jen jedné osobě. To už bude na vás.





REGISTRACE NA TolkienCon 2008

Chcete se podílet na programu? Pokud máte zájem o vlastní přednášku či seminář, neváhejte nás kontaktovat!



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=543 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 20.04.2024 0:44:35 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------