Specifikace rozšířené verze Návratu krále (doplněno 29.9. o pár fotografií)
Napsal: Gismoo dne 27.9. 2004, e-mail: jiri.chadima@seznam.cz


Na oficiální stránce Pána prstenů www.lordoftherings.net se objevila specifikace tolik očekávaného čtyřdiskového vydání. Předpokládané datum vydání této edice v zahraničí je na přelomu listopadu a prosince. A podle posledních zpráv bychom se do Vánoc mohli dočkat i my! V nedávném článku na FilmPubu věnovaném DVD trhákům nadcházejícího období se objevila informace o plánovaném předvánočním vydání rozšířeného Návratu Krále i na českém trhu. Snad nebylo přání otcem myšlenky a Warner Bros. se skutečně pochlapí a uvede DVD do prodeje jen krátce po celosvětové premiéře. Ale teď už k přesné specifikaci vytoužené čtyřdiskové sady:

DISKY 1-2: Film
FILM (cca 250 minut) - Nová verze závěrečné části Epické trilogie! Držitel Ceny Akademie má nyní 50 minut nových, nikdy neviděných záběrů! V originální edici naleznete:

Čtyři audio komentáře od režiséra a scénáristů, tvůrčího týmu, producentů a herců, v nichž promluví více než 30 osob včetně Petera Jacksona, Elijah Wooda, Seana Astina, Orlando Blooma a vítězů Ceny Akademie Richarda Taylora a Howarda Shora.
Komentář herců rovněž obsahuje schizofrenní rozhovor mezi Glumem a Sméagolem od Andyho Serkise!

DETAILNÍ POPIS NOVÝCH SCÉN V ROZŠÍŘENÉ VERZI FILMU

DISKY 3-4: Dodatky
Dva disky s hodinami původního materiálu, mnoho dokumentů a fotogalerie obsahující tisíce obrázků přibližujících dění při tvorbě Pána prstenů: Návratu Krále:

DODATKY, ČÁST V.: "Válka o Prsten"

DODATKY, ČÁST VI.: "Pomíjející věk"

DVD-ROM FUNKCE: Přístup k exkluzivním on-line materiálům

Sběratelská edice navíc obsahuje:

 



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=527 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 28.03.2024 14:23:44 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------