Dema her pro PC - Návrat krále a War of the Ring; První fotografie Oduly? (doplněno 17:33); Pokus o lepší dabing Gluma - povedl se?
Napsal: Belcarnen dne 23.9. 2003, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Dema her pro PC - Návrat krále a War of the Ring
Pokud vlastníte PC, jste fanoušci počítačových her a nepřipojujete se modemem, jistě vás potěší následující downloady. K dispozici jsou hratelná dema hned ze dvou počítačových her s tematikou Pána prstenů! Informace přinesl mimo jiné Bonusweb, na kterém najdete další zajímavé informace.

LOTR: Return of the King - demo
Na cover disku amerického magazínu PC Gamer se objevila demoverze akční hry Lord of the Rings: Return of the King od společnosti EA. Demoverze nabízí možnost vyzkoušet boj proti Orkům v roli Gandalfa, který musí splnit úkol – dostat 200 gondorských žen skrze východ do další úrovně v Minas Tirith. LOTR: Return of the King je multiplatformový titul, který se objeví na PC, PS2, GC i Xboxu. Hráč si v bude moci vybrat roli jednoho z několika bojovníků včetně Aragorna, Gandalfa, Gimliho, Legolase a dalších. Stejně jako minulý rok bude hlavní náplní hry boj a sledování úchvatných filmových scén mezi jednotlivými úrovněmi. Samozřejmostí pak be spousta bonusového materiálu jako odměna za úspěchy ve hře.

 

LOTR: War of the Ring - demo
Společnost Vivendi a tvůrčí tým Liquid Entertainment vydali nedávno slíbenou hratelnou demoverzi 3D RTS LOTR: War of the Ring. Demo nabízí možnost vyzkoušet dvě singleplayer mise - The Siege of the Iron Hills a Pursuit of Gollum. Plná hra, jejíž vydání je plánováno na letošní listopad, hráčům umožní bojovat jak na straně dobra, tak na straně temného zla, jež bude jistě pro mnohé více než zajímavá. Kdo by se nechtěl postavit po boku mocného Saurona a získat vládu na celou Středozemí zašlapávajíc zbytky lidí, elfů i hobitů a ostatních národů do prachu na věčný čas. Krom dvou epických singleplayer kampaní nabídne hra i multiplayer, možnost vylepšování jednotek, jejich přenášení z bitvy do bitvy a absentovat nebude ani více než kvalitní technické zpracování.

 

První fotografie Oduly?
Na internetu se objevila fotografie figurky Oduly ohrožující Sama s Frodem. Vše se "odehrává" v tmavé jeskyni a Odula je opravdu pořádná bestie. Zatím není jisté, zda se jedná o předprodukční vzorek či finální výrobek, jehož vzhled "unikl" z vývojářské dílky, nebo zda jde kompletně o podvod. Tak či onak jde o vůbec první záběr Oduly. Dočkáme se něčeho víc v ukázce, která přijde do kin v USA již za tři dny? Uvodíme...

Doplněno: Takže nejde o filmovou Odulu. Jedná se o "Doupě Oduly" od Mithril Miniatures z roku 1999. Škoda. Snad v pátek :-)


Zobrazit detail...

 

Pokus o lepší dabing Gluma - povedl se?
Mailem mi dorazil pokus o lepší nadabování Gluma (oficiální dabing viz. zde). Jak se povedl (či nepovedl) můžete v následující ukázce posoudit sami. Čí hlas to je neprozradím, ale autora jistě znáte, pokud se na těchto stránkách vyskytujete častěji. Ať se přizná sám :-)



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=461 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 24.04.2024 1:57:46 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------