Co přinesla a co vzala ukázka ze Dvou Věží?; Jaká hudba hraje v ukázce ze Dvou Věží?; Děti mohou kreslit hobity do soutěže; Další ukázky dabingu Společenstva; Chcete zajít na výstavu rekvizit ze Dvou Věží?; Konečně detail Stromovouse!
Napsal: Belcarnen dne 2.10. 2002, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Co přinesla a co vzala ukázka ze Dvou Věží?
Nová ukázka je zde a s ní i potvrzení mnoha starších zvěstí, stejně tak jako nastolení spousty nových otázek.



Jaká hudba hraje v ukázce ze Dvou Věží?
Líbila se vám hudba v druhé části nové ukázky ze Dvou Věží? Pak vězte, že se nejedná o hudbu Howarda Shorea, která bude ve filmu nakonec obsažena, ale o remix hlavní skladby ze staršího filmu Requiem for a Dream (ukázka) pocházející od Clinta Mansella a Kronos Quartet.


Děti mohou kreslit hobity do soutěže
Praha (ČTK) - Výtvarnou soutěž Pocta J.R.R. Tolkienovi, který je autorem slavných knih o hobitech, vyhlásila Městská knihovna v Praze.
"Děti od sedmi do osmnácti let si mohou zvolit kteroukoli výtvarnou techniku a výsledky své práce odevzdat do 4. října v knihovnách v Praze 5," řekla mluvčí knihovny Jitka Fišerová.
Soutěžit se bude ve třech věkových kategoriích a nejzajímavější a nejnápaditější práce budou odměněny knížkami.
Zdroj: Mladá Fronta

Doufám, že v povědomí veřejnosti je profesor Tolkien znám trochu víc než jen jako "autor knih o hobitech". I když výsledky anket v Praze a Hradci Králové tomu moc neodpovídají.


Další ukázky dabingu Společenstva
PLac zpracoval další ukázky z dabingu Společenstva. Předchozí várku včetně videa najdete zde. Recenzi na dabing pak tady.


Chcete zajít na výstavu rekvizit ze Dvou Věží?
Pak, jak už to tak bývá, máte možnost ve Spojených Státech. Royal Ontario Museum, McLaughlin Planetarium - to je místo, kam po 31. říjnu mají po jeden měsíc směřovat vaše kroky. Asi málokdo z nás bude mít tu možnost zajít se podívat, ale pokud jste v Severní Americe ... neváhejte. Co můžete očekávat? Inu všechno možné. Nejlépe asi bude, když se podíváte na fotografie z podobné výstavy ke Společenstvu, která se konala v Casa Loma. K vidění bylo vše - od kostýmů, přes zbraně a zbroj, až po nákresy budov a jejich miniatury.

Konečně detail Stromovouse!
Přišel 1. říjen a tím pádem konči embargo na vzhled některých postav a míst ze Dvou Věží. Jak se to projevilo? Hned první den byl v nové ukázce opravdu překrásně vidět Glum. A o pár hodin později uvolnil Decipher vzhled další z karet ze své sběratelské hry. A není to nic menšího, než detailní vzhled obličeje Stromovouse!


Zvětšit



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=300 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 29.03.2024 1:28:43 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------