Velké horko a Galadriel v našich lesích; ToyBiz ruší edice hraček k Pánu Prstenů; Ammo.sk je banda arogantních ***; Úsměvná poznámka o rozšířené edici DVD; Meče od United Cutlery i v ČR; Ještě nejste na diskusním fóru ?
Napsal: Belcarnen dne 18.6. 2002, e-mail: cerovsky@jcsoft.cz


Velké horko a Galadriel v našich lesích
Je strašně horko, skoro se nedá pracovat. A také je sucho. Nejen venku, ale i co se novinek okolo Pána Prstenů týče. Snad brzy zaprší nějaké pirátské záběry z prodlouženého DVD či Dvou Věží. Budeme vzývat déšť a trpělivě čekat. Nadále budu hledat vše nové a zajímavé okolo "našeho filmu", ale nesmíte se zlobit, pokud se tu chvíli nic nového neobjeví. Holt asi nic nebylo. Nerad uveřejňuji krátké články jen s jednou nijak extrémně důležitou zprávou, to si ji raději syslím do foroty. 

Zajímavý nápad dostala dvě děvčata, Brygmi (fotografka) a Avai (model). Zaběhla si do našich lesů a nafotila pár záběrů Galadriel. Inu práce Petera Jacksona s Cate Blanchett to není, ale i tak se cení ...

 


ToyBiz ruší edice hraček k Pánu Prstenů
Balrog se stále nedostal k distributorům. Společné sety postaviček ze Společenstva a nově i Dvou Věží, hromadná balení 12'' figurek. Gil Galad, elfí armáda z úvodu filmu a 12'' Pán Nazgůlů se k fanouškům plastu taky hned tak nedostanou. Toy Biz pouze stručně oznámil zrušení setů a neproběhlé dodávky Balroga nekomentoval. Můžeme jen spekulovat (či spíše velmi doufat), že vše se děje z finančních důvodů. Tedy že o figurky je menší zájem, než výrobce původně čekal. 
Něco více o hračkách třeba tady.

Ammo.sk je banda arogantních ***
Už asi nemá víc cenu bavit se o úrovni těchto slovenských stránek. Po ujeté antirecenzi Společenstva přicházejí s anketou, která obsahuje naprosto lživé informace a v kontextu petice za změnu názvu Dvou Věží je ... ale darmo mluvit. Udělejte si obrázek sami. To už není dobré ani jako vtip ...

Je to zámer, že premiéra druhého dielu Pána Prsteňov s názvom Dve veže bude 11. septembra? 
Určite áno (29 hlasov) Možno (2 hlasy) Nie (2 hlasy) Neviem (1 hlas) 


Úsměvná poznámka o rozšířené edici DVD
Na webu Movie Poop Shot (web zabývající se novinkami a nepodloženými zvěstmi v zábavním průmyslu) se objevila krátká noticka o rozšířené edici DVD. Velmi mne zaujalo hlavně použití slova "fucker" místo zájmena "it" při odkazování na ono DVD v poslední větě. To jen tak na okraj, aby vám byla jasná úroveň článku, ze kterého text pochází ...

Je to mistrovský kousek Petera Jacksona, vytvořeno ve stylu mocných Istari, nejlepší DVDčko co kdy bylo vytvořeno. A vůbec kdy vytvořeno bude! Tedy samozřejmě s možnou vyjímkou dalších dvou dílů trilogie. Drzý prohlášení, ale až si TO v listopadu koupíte (a vy to uděláte!) , tak mi zkuste říct, že jsem se pletl.


Meče od United Cutlery i v ČR !
Ano, je tomu skutečně tak. Pokud nemáte hluboko do kapsy, můžete se obejít bez složitého objednávání z ciziny a výborně zpracované (a skvěle vypadající!) repliky zbraní z Pána Prstenů zakoupit i tady v republice. Žihadlo za 8 190,- a Glamdring za 12 000,- jsou jistě lákavá nabídka, že? Pokud vám je ale někdo doveze třeba z Německa, můžete ušetřit na Glamdringu takové 4000,-. 
A kde tedy meče mají? Do výlohy je můžete jít obdivovat k firmě Renesance, Moskevská 367/22 na Praze 10. Mají i web - http://web.iol.cz/zamecnictvi - ale na něm není o prodeji tohoto sortimentu ani řádka. 

Výrobky United Cutlery zde na webu:
- United Cutlery chystá nové meče (zbraň Arwen a druhého Nazgůla)
- Připravuje se replika Narsilu
- Nabídkový list zde, náhled na všechny tři základní meče tady
- detaily: Glamdring, Žihadlo a meč krále Prstenových přízraků

Ještě nejste na diskusním fóru ?
Opět po nějakém čase si zaagituji. Určitě se objevilo pár nových čtenářů článků, kteří ještě neměli to štěstí a nenavštívili diskusní fórum. A jistě je tu spousta dalších, kteří se mu z nějakého důvodu vyhýbají. Snad je to strach z počtu nových příspěvků každý den, nevím ... ale je to škoda. Čím více diskutujících, tím větší záběr zájmů a témat. Přidejte se i vy!

Co zajímavého se na fóru děje v poslední době? Samozřejmostí je aktivní místnost o filmu Pán Prstenů, to je standart. Obrovský rozmach zaznamenala část s organizací webových srazů po celé republice. Praha, Brno, Plzeň ... kde příště? To záleží i na vás.
Novinkou je systematická výuka elfštiny. Quenya čeká i na vás! Do této místnosti přispívá i Laisi Finwen, autorka prakticky nejpoužívanější učebnice tohoto jazyka u nás. Fanoušky nejen Harry Pottera potěší Soukromá škola čar a kouzel, ve které se právě blíží k závěru první semestr. To ale samozřejmě není vše. Jmenoval jsem pouze pár místnosti z více než stovky, každý si vybere to své. I kdyby jen místnost pro připomínky, kritiku a návrhy na vylepšení tohoto webu a fóra :o) 

Stále váháte? Za zkoušku nic nedáte ... prostě se zaregistrujte, projděte si pár místností a ... rozhodněte se. Přihlášení TADY, registrace pak ZDE.
 



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=238 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 25.04.2024 16:34:16 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------