Figwit vrací úder!; Exkluzivní deskové hry - BBC soutěž; Boromir oslavil 43. narozeniny; Tapetky od Ba(e)rushky
Napsal: Belcarnen dne 18.4. 2002, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


Figwit vrací úder!
Jak už jsem informoval dříve, komunita fanoušků filmu rozpoutala mánii okolo elfa, kterého si pojmenovala Figwit (Frodo Is Great ... Who Is That?). Nenápadná postava skrývající se v pozadí na radě u Elronda, kterou ztvárnil novozélandský herec Bret McKenzie, se dostala dokonce do novin New Zealand Dominion.


Detail ...

A to nemusel pronést ve filmu jediné slovo, ani nijak výrazněji zazářit třeba ladností elfích pohybů. Na následujícím obrázku jsou v podstatě všechny jeho výskyty ve filmu:


Detail ...

Herec samotný pak pro tisk prohlásil: "Je to fakt podivné, ale jsem polichocen. A doufám, že si toho Peter Jackson všimne a pouvažuje nad vytvořením zvláštního Figwitova příběhu. Víte co myslím, něco jako čtvrtý film."
Na následující fotografii můžete vidět Figwita v civilu (opět případ jako Legolas, vlasy nejsou ani v nejmenším pravé) a ZDE je celý web této postavě věnovaný.


Detail ...


Exkluzivní deskové hry - BBC soutěž
... tyto hry pocházejí od Sophisticated Games of Cambridge a něco velice podobného bylo a je k dostání na našem trhu. Jde o jakousi "variaci" na Dračí Doupě a podobné hry.


Na BBC si můžete zasoutěžit o exkluzivní limitovanou edici hry Pán Prstenů, která bude vydána jen v 500 kusech, každý navíc s kovovými figurkami hobitů, 22 karátovým zlatem potaženým stříbrným prstenem, podepsaným a číslovaným obrázkem Johna Howa a s krabicí podepsanou opět jím a designérem hry (Reiner Knizia). Lahůdka pro sběratele.
Více (vlastní soutěž) na stránkách BBC.

Boromir oslavil 43. narozeniny
Doufám, že jste si všichni přečetli novinky v pravém pruhu, a včera oslavili narozeniny našeho oblíbence, Boromira. Shaun Mark Bean se narodil 17. dubna 1959 v anglickém Sheffieldu. Momentálně opět odletěl na Nový Zéland natáčet několik nových scén pro Dvě Věže a Návrat Krále, kde se pravděpodobně objeví ve vzpomínkách Denethora a Faramira. Vidět ho budeme moct také v právě připravovaném filmu o "dalších dobrodružstvích agenta 007", kde si střihne velice zajímavou roli. Na internetu je k dispozici video We are all made of stars od Mobyho, kde Sean Bean také figuruje (záběr v automobilu). Toto video je v různých formátech a kvalitách ZDE.
Všichni fanoušci tohoto herce si jistě nenechají ujít americký film Anna Kareninová, kde Sean předvedl výborný výkon v roli hraběte Vronského. Snímek poběží ve čtvrtek 25. 4. 2002 ve 20.00 hod na ČT1.

Tapetky od Ba(e)rushky
Těchto tapetek, hezkých koláží obrázků z filmu, jste si jistě v Nejnovějších fotografiích všimli. Včera byl přidán Lothlórien a Beruščino portofilio tedy utěšeně roste ...

..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=195 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 28.03.2024 23:51:37 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------