Co bude obsahovat DVD s filmem? A kdy vlastně vyjde? Těšíte se na 6 hodin bonusů ? (doplněno 28.3.)
Napsal: Belcarnen dne 27.3. 2002, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


Co najdete na DVD s filmem? Kdy se objeví na trhu? Co bude obsahovat? A jaká vlastně je specielní čtyřdisková edice? To vše se dozvíte v následujícím článku !!!

Klasický dvojdisková edice přijde na trh 6. srpna a bude stát 29.99$. U nás jej bude možné pořídit za 899,- Kč. Tato edice obsahuje:

Rozšířená edice pravděpodobně bude mít vyšší věkový limit, a to hlavně kvůli 30 sekundám přidaných brutálních scén na Amon Henu.

Dva disky obsahují film a další dva více než šest hodin bonusů! Mezi nimi bude komentář samotného Petera Jacksona. Detaily o bonusech budou později, protože New Line stále ještě vybírá co na DVD umístit.

A nakonec ... speciální sběratelské dárková edice! Ta přijde na trh také 12. listopadu a vypadá úžasně! Jde o nádhernou, velikou krabici, kterou navrhl Alan Lee. Obsahuje čtyřdiskovou verzi filmu, dvě figurky od Sideshow Weta, dokument "Beyond The Movie" od National Geographic a několik sběratelských karet od Decipheru.

Objevilo se několik dalších detailů ohledně scén doplněných do delšího sestřihu:



Hlavní menu


Bonusy


Bonusy


Výběr scén



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=177 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 25.04.2024 2:05:34 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------