Další informace o ukázce ze Dvou Věží a popis fantastických scén připravovaných grafiky od WETA
Napsal: Belcarnen dne 6.3. 2002, e-mail: Cerovsky@jcsoft.cz


Další informace o ukázce ze Dvou Věží
Již dříve jsem přinesl nějaké informace o první ukázce ze Dvou Věží. Například poměrně podrobný popis zde. Na webu Ain't It Cool News se objevila další spousta informací od človíčka, který měl to štěstí a navštívil Weta Workshop, kde byl svědkem dokončování právě této ukázky. V tomto článku se dozvíte, co všechno viděl. A opět apeluji na ty, co objednávají z netu či mají slíbený celý film Dvě Věže na CD. Probuďte se! Ještě není ani ukázka! Jak by mohl být kompletní film. Nedělejte zbytečně chaos a v klidu si počkejte. Však se hned po premiéře objeví i na vašem oblíbeném médiu.
Jinak právě tato téměř čtyřminutová ukázka vtrhne do kin 29. března. Bude přidávána na konec Společenstva a New Line Cinema doufá, že vrátí LOTRa zhruba do 2000 kin.
Ale teď už k informacím ze zákulisí Wety ... pozn. Software primárně používaný pro generování scén (postav, bojů) v LOTRovi se jmenuje Massive. Co je zač Shake netuším. Stromovous je pár tun železa o výšce několika metrů a počítačovou grafikou měl být jen dotvořen, ne udělán komplet. Ale to se vlastně až tolik nevylučuje. Celý skelet pro mapování povrchu musí animátoři dělat tak jako tak.

Zdroj:Ain't It Cool News
Překlad: Jan "Belcarnen" Čeřovský



..:: Článek na webu: http://www.jcsoft.cz/fantasy/viewnews.asp?id=160 ::..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat 26.04.2024 8:41:39 z webu Film Pán Prstenů - http://lotr.jcsoft.cz/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------