Nostalgie - stará verze webu věnovanému filmu Pán Prstenů
Nová verze - http://lotr.jcsoft.cz



[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]

10.10. 2003BelcarnenDokument o Návratu krále; Rozhovor s Andy `Glum` Serkisem nejen o Návratu krále; Richard Taylor o dokončování Návratu krále; Konec pirátských screenerů? Celá trilogie najednou v kinech; Chcete si vyrobit kostým nazgúla?

Dokument o Návratu krále
AOL dalo k dispozici zhruba tříminutový dokument o Návratu krále. Jedná se vlastně jen o sestřih scén ze Společenstva, Dvou věží a něco málo z ukázek. Přidáno je pár větiček Petera Jacksona, producenta a herců. Každopádně je to docela zajímavé zpestření a ukázko toho, jak Aragornův osud vidí scénáristé.

 

Rozhovor s Andy `Glum` Serkisem nejen o Návratu krále
Pořídil TheOneRing.net na Collectormanii

Dotaz: Při vystoupení jsi mluvil o scéně extrémně náročné na natočení, o které ale neřekneš víc, protože by to mnohé vyzradilo některým fanouškům. O co jde?
Odpověď: Nevím, jestli můžu.. víte.. na TheOneRing.net.. OK, OK, šlo o závěrečný zápas u Puklin Osudu, souboj s Frodem. Je tam opravdu na motion capture velmi náročná scéna s pádem do Pukliny. A scény s umíráním se skoro nedají zahrát, je velmi těžké představit si vlastní smrt. Takže to bylo opravdu náročné.

Dotaz: A je to také scéna na kterou jsi nejpyšnější?
Odpověď: Emmm... to zrovna ne. Nejpyšnější jsem na tu schizofrenní scénu ze Dvou věží. V Návratu krále je spousta skvělých scén na které nehodlám zapomenout a jsem pyšný. Třeba přeměna Sméagola...

Otázka: Takže ve třetím díle to opravdu bude?
Odpověď: Podle toho co vím a současné situace... ale však to znáte...

Otázka: Nesmíš nám to říct?
Odpověď: Opravdu nemohu. Film je stále ve vývoji, mnohé může být přidáno a mnohé odebráno.

Otázka: Také jsi říkal, že tvá poslední scéna byla natočena v sobotu. To byl asi jen nějaký dialog, ne?
Odpověď: Jo. Ale před dvěma týdny jsem s Peterem natáčel finální scénu. Bylo to v Londýně. Natočil zásadní moment celé scény na koberci jeho domu kousek od studia. A celé to okamžitě šlo do filmu. (pozn. Belcarnen - že by se PJ vracel ke stylu točení Bad Taste? To by bylo dobré znamení :-))

Otázka: Jak dlouho jsi byl kvůli tomuhle projektu na Novém Zélandu? Po celou dobu natáčení, nebo ses sem tam vracel domů?
Odpověď: Byl jsem tam celou dobu hlavního natáčení a pak dost často poslední dva roby na postprodukcích a motion capture. Na postprodukci Společenstva jsem se moc nepodílel, ale jak se začalo se Dvěma věžemi, byl jsem zpět v práci.

Otázka: Jaký je tvůj nejsilnější zážitek z celého natáčení?
Odpověď: Myslím, že to bylo v době, kdy jsme začali dělat motion capture pro Dvě věže a opravdu definovat postavu Gluma. To byla skutečně velmi zajímavá doba. Chvíle, kdy jsem byl s Peterem Jacksonem a Fran Walsh poprvé v motion capture studiu a zkoumali jsme psychologii Gluma skrz naskrz. Psaní Gluma se vyvíjelo, vše začalo dávat smysl a byl to čas, kdy byla okolo opravdu velká tvůrčí energie. Prostě to byly skvělé časy... myslím nějak okolo února 2002.

Otázka: Uvažoval bys o přijetí další role, která by vyžadovala, že nakonec budeš kompletně počítačem jako Glum?
Odpověď: Ano. Lidé mi říkali ‘budeš rád, až se vrátíš k normálnímu hraní?’, a faktem je, víte, když je dobrý scénář, nezáleží na tom, o jaký druh hraní jde... Pokud jde o mne, Glum je stejně skutečná postava jako kterákoliv jiná jež jsem kdy hrál. Samozřejmě je v tom spousta různých technologií, ale pokud jde o vlastní hraní, to se nijak neliší. Ano, určitě bych o tom uvažoval. Jde o úplně novou cestu a já byl součástí prvních pokusů ve vytváření takovýchto počítačových postav.Velmi by mne zajímalo podílet se i na dalším vývoji.

 

Richard Taylor o dokončování Návratu krále
Richard Taylor prozradil, že stále ještě probíhá natáčení nějakých drobností pro Návrat krále. Film musí být dokončen k 1. listopadu, takže zbývá jen pár týdnů. Peter Jackson je stále v Londýně, stříhá film a připavuje hudbu s Howardem Shorem (pozn. Bel: podle posledních informací již ale Anvil Studios opustili, hudba je tedy dokončena...), každý den komunikuje s Weta Digital a dalšími odděleními pomocí videokonferencí a řidí celou mašinérii na její cestě. Do Wellingtonu by se měl vrátit začátkem října. 

Mezitím stále probíhají natáčení některých scén, protože je potřeba získat víc a víc detailů. Je nutné si přiznat, že Peter i New Line se snaži dosáhnout nejzazší hranice. Po úspěchu prvních dvou dílů by mohla být nějaká přirozená tendence dát si trochu oraz, ale to by Peter nikdy neudělal. Snaží se, aby byl třetí díl tím nejlepším, co kdy vytvořil. Nutí jej to věnovat obrovské úsilí každému detailu kterému jen jde.

 

Konec pirátských screenerů? Celá trilogie najednou v kinech
Zdroj: www.FilmPub.cz - denně spousta informací ze světa filmu
...
Důležitá hollywoodská studia se připojila k návrhu Americké filmové asociace neposílat kopie svých filmů na DVD a videu těm, kteří rozhodují o filmových cenách, třeba i o Oscarech. Vyjma toho, že by studia chtěla dostat porotce z klidu domova do kin, pro která byl film primárně určen, jde hlavně o nelegální šíření jejich filmů. Proti jsou nezávislí tvůrci a menší studia, kterým se zdá návrh diskriminující. Nedostatek financí jim neumožňuje takovou distribuci jaká je běžná u velkých studií. Od kampaně se distancuje Americká filmová akademie, která vydala prohlášení, že vždy nutila své členy, aby se nerozhodovali na základě dojmu z televizní obrazovky, ale viděli film na velkém plátně
...

...
Roger Friedman z Fox News je jedním ze šťastlivců, kteří viděli zhruba 20 minut z PÁNA PRSTENŮ: NÁVRATU KRÁLE, a dává závěrečnému dílu trilogie velké šance do bojů o filmové Oscary. Chválí práci jak skladatele Howarda Shorea, tak režiséra Petera Jacksona. Nadějné vyhlídky na cenu Akademie však podle něj mají i někteří z herců.
...

...
New Line Cinema a Filmová společnost Lincolnova centra v New Yorku uspořádají v lednu speciální víkend s trilogií PÁN PRSTENŮ. V sobotu 10. se diváci dočkají promítání rozšířených verzí prvních dvou dílů a nakonec samozřejmě i posledního Návratu krále. Akce se zúčastní režisér Peter Jackson a další členové štábu. V neděli se na Jacksona chystá programový ředitel Filmové společnosti Richard Pena, který si s ním bude povídat o jeho kariéře a dopodrobna se vyptávat na celého Pána prstenů.
...

Pozn. Belcarnen - taková malá anketní otázka :-) Myslíte si, že by měla před půlnoční premiérou Návratu krále v našich kinech proběhnout projekce Společenstva a Dvou věží? Kdy by tak mělo začít Společenstvo, aby vše časově vyšlo a mezi jednotlivými filmy byla dostatečná mezera (tj. co je podle vás rozumná mezera, přeci jen půjde o skoro deset hodin filmu...).


Chcete si vyrobit kostým nazgúla?
Pak rozhodně pokračujte na tyto stránky. Obsahují kompletní a detailně popsaný (včetne fotografií) postup na výrobu kostýmu Černého jezdce tak, jak je známe z filmu. A nemuselo by to vyjít ani nijak draze. Tedy při troše šikovnosti ;-) Výsledek může vypadat jako na fotografii (montáž osoby v kostýmu do scenérie z filmu) níže...

[ <<< Další článek ] [ Všechny články ] [ Předchozí článek >>> ]
Pokud se Vám tento článek líbil, můžete pomocí systému I Like Q přispět drobnou částkou pro autora či případně překladatele.
Přispět Q (100 Q = 1 Kč)

Tar-ara z Galdoru, přidáno 25.10. 2003 14:26:56
Tolkien Con bude? Tak to je bezvadný!!! Valar vyslyšeli mou prosbu. A jsem moc ráda, že ta osoba, co říkala, že tomu tak nebude, neměla pravdu :-)
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 24.10. 2003 16:43:11
Eressiel: zatím nemohu říct, ale detaily se zde již brzy objeví!
Eressiel, přidáno 24.10. 2003 16:19:23
Hand: Mockrát díky.
Bel: Takže Tolkien Con bude na 1OO% a ve stejnou dobu jako minulej rok?

Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 19.10. 2003 20:57:05
Tar-ara z Galdoru: a kdepak jsi tuto informaci vyštrachala? :-) Myslím, že je vše jinak :-)
Emeldir, přidáno 19.10. 2003 18:29:42
Jsem pro maraton s asi hodinovejma přestávkama. Je to velmi náročný, ale dá se to zvládnout.
Tar-ara z Galdoru, přidáno 19.10. 2003 18:14:47
Brala bych tu trojku. Jo a prý Tolkien Con nebude. Pokud se ale mýlím, tak budu neuvěřitelně ráda!!! Jestli někdo může přemluvit organizátory, ať to udělá!
oroniel, přidáno 19.10. 2003 10:27:00
Darthie: jsem pro možnost 1 přestávky tak hodinu
el, přidáno 19.10. 2003 1:22:42
Darthie:jsem pro 1,prestavky nejvys 30-40min.
oroniel, přidáno 18.10. 2003 20:40:24
nevíte někdo kdy vyjde soundtrack k návratu krále díky.
Hand, přidáno 18.10. 2003 9:20:32
Eressiel: mám pocit,že tozšířené DVD vyjde 18. listopadu.
Eressiel, přidáno 17.10. 2003 16:41:30
V Budějkách se asi "maratonu" ani prodloužený verze nikdy nedočkám :(((
Premiéra RotK bude na 100% 15.ledna? Tak to se kryje s Tolkienconem, není-liž pravda?
Já bych zase byla byla pro petici, aby byla prodloužená verze daná do televize. A rozhodně by jí měla dávat ČT-1, protože ta do filmů necpe reklamy. ČT dávala občas (jako první) magafilmy jako např STARWARS, Drtivý dopad...
Ví se přesnej datum vydání prodloužených TTT? Už se nemůžu dočkat!

saschia, přidáno 17.10. 2003 10:11:54
Darthie: Takze mas moj hlas za bod jedna a keby nepresiel tak bod dva. A keby nepresiel tak si pustim rozsirene FOTR a TTT doma tesne pred ROTK ;-)
Darthie, přidáno 16.10. 2003 22:10:58
heechee: Ha! Niekto suhlasi s mojim navrhom! :D

Naozaj si myslim, ze peticia by nebola taky zly napad. Jednak by sa ukazalo kolko nas hardcore fanov je, a jednak by sme tym ukazali kinu, ze Pana Prstenu naozaj berieme vazne a chceme vsetky tri filmy.

Takze ked to tak zrekapitulujem, mame tu tri moznosti:

1. Maraton - vsetky tri filmy (najlepsie rozsirene verzie FOTR a TTT) naraz, s hodinovymi (resp. hodinu a pol) prestavkami

2. Trojdenna akcia - jeden film jeden vecer (tiez podla moznosti rozsirene verzie FOTR a TTT)

3. "Cista" polnocna premiera ROTK a potom niekedy neskor ten jednodenny maraton

A hlasujme... ;-)

růža, přidáno 15.10. 2003 9:11:27
Maraton by byl super, vůbec mě nenapadlo, že byl nebyl. Vzhledem k předpokládané délce bych navrhovala FOTR a TTT jen třeba s 30 min. přestávkou, před ROTK třeba o něco delší, já osobně si bych zvládla i celé na jeden zátah, nebo s jednou přestávkou. Když na to koukám doma, taky si pouštím oba filmy naráz bez problémů, a před ROTK budu tak vedle, že mi přijde jakákoliv přestávka až moc dlouhá.
el, přidáno 14.10. 2003 20:46:40
taková hloupá otázka...já myslela,že je to tutovka....jasně že chci všechny tři díly najednou...akorát že na ně nepůjdu,protože při čtyřčlenné rodině,tři představení,po 160,-nebo víc...chudák rozpočet...ale byl by to ideál a synáčka aasi pustím a my ostatní dorazíme na TTT,nasajem tu správnou náladu a pak ROTK...KDY UŽ BUDE LEDEN????únavy se nebojím,vloni jsme absolvovali SP a TTT na Smíchově a bylo to skvělé,chce to čaj do batohu...klidně bych zvládla ještě díl,ale ty peníze x4...
Délka pauzy se musí řídit kapacitou toalet,to bude kino od kina různé.
Jo a už se nám doma povalujou staré bundy jako základ skřetích oblečků.

Pandora, přidáno 14.10. 2003 18:48:07
No tady v USA je tech blaznu dost. Listky na "Trilogy Tuesday", kde se budou promitat obe rozsirene verze za sebou a na ne navaze pulnocni promitani Navratu Krale, byly vyprodany temer okamzite. Cloveka celkem nastve, ze prostal dlouhou frontu a nedostaly se na nej listky, ktere se o nekolik hodin pozdeji objevi v aukci na ebay za stovky dolaru. Filthy little thieves!!! Tak uvidim rozsirene Spolecenstvo 10. prosince, Dve Veze 15. a 18. Navrat Krale. No to neni tak spatne, ne.
saschia, přidáno 13.10. 2003 13:13:44
heechee: Nehovoriac o tom, ze ti blazni su rozlezeni po celom byvalom Ceskoslovensku. Viem si predstavit, ze pojdem na vsetky tri filmy naraz, ale ze na to pojdem do Prahy, to sa mi uz predstavuje tazsie.
heechee, přidáno 13.10. 2003 13:08:54
Souhlasím s jedním z předchozích návrhů. Návrat krále samostatně a pak někdy maroaton všech tří filmů. Kdyby byly všechny v rozšířené verzi - to by byla ňamka. Ale nedělala bych to ve třech dnech. Mezitím by se šlo domů nebo do práce - ta atmosféra se vytratí. Začala bych dopoledne s tak hodinovou - hodinku a půl - přestávkou. Ovšem to je jen zbožné přání. Pochybuju, že na tohle některé kino přistoupí. Nechat si zabrat sál na tak dlouho pro pár podivnejch nadšenců?!! Co takhle zkusit tu petici, jak tu kdosi navrhoval? Alespoň bychom měli přehled kolik nás bláznů je.
Hand, přidáno 13.10. 2003 11:40:52
I já se přikláním k názoru, že sledovat všechny tři díly za sebou, je dost náročné.Neměla bych sílu sledovat trojku s dostatečnou pozorností. Bylo by to náročné jak psychicky tak fyzicky. Rozklad do tří dnů? To už zní líp.
Lucyová, přidáno 13.10. 2003 9:29:08
Taky bych byla pro 3denní akci. 3 večery po sobě, to by bylo akorát na pohodu (a přitom by člověk nevypadl z atmosféry :-))
Při premiéře TT jsme chtěli udělat takovou 2denní akci se Společenstvem, ale jediná možná varianta byla jít na Společenstvo a pak na půlnoční premiéru Dvou věží. Což my pracující špatně snášíme :-))
Vlastně nechápu, proč úderem TT přestali dávat FOTR. Klidně tam mohl být třeba týden přesah, kdy by šly oba filmy, a člověk by mohl volně kombinovat...

Ungel, přidáno 12.10. 2003 0:08:16
Tak!Letím do látek-hadrů a jdu šít!Kostým nazgúla bych mohla stihnout do premiéry...;-)
Fossil, přidáno 11.10. 2003 22:28:42
Eowyn: DVD bonusy u rozšířeného Společenstva opravdu nejsou přeloženy všechny. Vlastně je to přesně tak, jak popisuješ. Bohužel je to tak. S DVD prodejem jsme v naši zemi ve srovnání se západními státy pořád sto let za opicema a tak nejsme moc přitažliví pro velké distributory. Je to potom vidět i na těch titulcích. Ale ono se to snad časem podá :o))
boromira, přidáno 11.10. 2003 17:02:33
No, jak to tak vypadá, dostanu ROTK ke svým xcátým narozeninám.
Sandy, Míšánek: souhlas. I když jsem viděla oba současné díly snad padesátkrát, stejně mě to emocionálně vycucne tak, že už nejsem schopná nic dalšího nového vnímat. Asi bych při tom maratonu zkolabovala.

marketa, přidáno 11.10. 2003 16:15:00
Taky jsem pro pusteni vsech najednou. Ale nejlepsi by bylo, kdyby si clovek na ten cely den mohl koupit nejakou specialni vstupenku, ktera by byla na vsechny tri filmy. Pauzu bych dala tak od pul do jedne hodiny.
saschia, přidáno 11.10. 2003 16:02:55
Ja by som sa tiez odvazila. Kvoli tomu stupnovaniu atmosfery - od slnecneho Spolocenstva az po totalne temny Navrat Krala.

Ono si totiz potom clovek vychutna aj par drobnosti, ako napriklad "Nobody tosses a dwarf" vo FOTR a "You have to toss me. I cannot jump that far" v TTT.

Lucille, přidáno 11.10. 2003 13:21:19
Sandy: Fellowship a TTT za sebou byly pro me docela pohoda :-)

Takze bych klidne pustila vsechy tri za sebou, pouze pro odvazne se spoustou coly :-D

Fossil, přidáno 11.10. 2003 2:13:37
Marketa: Není problém. Na amazonu si ho můžeš objednat, přijde asi na 22 dolarů. Jinak tvoje poznámka, že každý nemá prostředky k tomu koupit si DVD je trochu úsměvná. Slušnou DVD mechaniku do počítače seženeš za tisícovku, normální přehrávač dneska vyjde i levněji než video. Jinak poslední průzkum prodeje v USA a západní Evropě ukázal, že poměr prodeje DVD vs. VHS je 80 procent ku 20. VHS pomalu, ale jistě končí, do tří, čtyř let dopadne stejně jako gramodesky.
marketa, přidáno 10.10. 2003 23:36:27
Extended FOTR na VHS? To je pro me novinka. Pokud vim, VHS pro tuto verzi zamitli. Ale jestli mas pravdu, jiste budes vedet, kde se to da nebo dalo sehnat, protoze ja to nikdy nikde nevidela a ze jsem se divala. Pulka obrazu je stale lepsi nez nic a kazdy nema prostredky k tomu, aby si DVD koupil.
marketa, přidáno 10.10. 2003 23:36:24
Extended FOTR na VHS? To je pro me novinka. Pokud vim, VHS pro tuto verzi zamitli. Ale jestli mas pravdu, jiste budes vedet, kde se to da nebo dalo sehnat, protoze ja to nikdy nikde nevidela a ze jsem se divala. Pulka obrazu je stale lepsi nez nic a kazdy nema prostredky k tomu, aby si DVD koupil.
Fossil, přidáno 10.10. 2003 23:23:17
Eowynn: Rozšířený Společenstvo na VHS vyšlo, v angl. originále. Ale na VHS se vykašli, to bě nevadí, že na videu vidíš jenom půlku obrazu? Není nad DVD.
Darthie, přidáno 10.10. 2003 21:57:49
Zacnime peticiu za rozsirene verzie v kine!!! :-D
Eowynn, přidáno 10.10. 2003 21:33:52
Souhlas s většinou, Návrat samostatně a později vysíláním všech tří dílů. Z rošířených verzí v kině bych byla nadšením bez sebe,jelikož DVD nevlastním a rozšířené Společenstvo na VHS nebylo. Nevíte náhodou někdo, jestli rozšířeném Dvě věže půjdou taky na VHS? To by nemělo chybu...
Tar-ara z Galdoru, přidáno 10.10. 2003 19:30:36
Návrat krále bych chtěla napoprvé vidět jako jeden film - bez předchozích dvou. Jednak bych se celý dva filmy třásla na ten, co jsem ještě neviděla a nejspíš bych se méně soustředila a pak bych byla už moc unavená.
Ale pokud jde o další promítání (za nějaký ten čas po prvním shlédnutí RotK), tak to bych v kině navýsost uvítala. A klidně (a to i spíš) i s rozšířenými verzemi. Dala bych nějakou přestávku mezi filmy, ale zase ne moc dlouhou, aby mi neodešla ta krásná získaná nálada, ale abych se trochu zregenerovala. Tak max. 30 minut. (Pro někoho by to ale jistě bylo málo, takže by to asi beztak bylo víc.) A začátek promítání bych stanovila někdy v nepříliš pokročeném odpoledni, aby to nešlo příliš za hranici, kdy člověk normálně spí. Pokud jde o ten den, tak by to byl spíš jen den LotR a nic moc jiného.
A já bych na tohle šla, ráda.

Beztak to plánuju. Když to nebude v kině, alespoň si pak někdy najdu jeden den, kdy nebude nikdo doma, nic nebudu muset a nikdo po mně nebude nic chtít (mno, možná budu hledat dlouho, ale za to to stát bude :-)) a pustím si všechny filmy s rozšířenou verzí :-).
Už jsem si pouštěla FotR a TTT (nerozšířený ani jedno :-/) s asi čtvrthodinovou přestávkou a šlo to. Takže se těším, až vyzkouším všechny :-))))).

Ben Sisko, přidáno 10.10. 2003 19:24:42
Naprosto nejlepsi by bylo udelat trideni maraton.
1. den) rozsirene Spolecenstvo
2. den) rozsirene Dve Veze
3. den) Návrat Krále
Takhle by nebyl unaveny nikdo a myslim, ze by se kazdy tesil na dalsi den. Samozrejme by se meli udelat tzv. pausalni listky.

Darthie, přidáno 10.10. 2003 17:57:28
Ruby: Ta celodenna akcia zas nie je az taky zly napad... Akurat, ze s realizaciou by to bolo trosku tazsie.
Tinne, přidáno 10.10. 2003 17:27:22
No, já bych snad i vydržela obě rozšířené verze a Návrat krále jako třešničku na dortu :-)
Stejně na Návrat půjdu ještě několikrát ...

Ruby, přidáno 10.10. 2003 17:24:23
Byla by nádhera vidět celého Pána Prstenů najednou. Ale to by skutečně nikdo nevydržel. A i kdyby, zážitek ze samotného Návratu by byl o dost zmenšený únavou.

Nejlogičtější by proto bylo, kdyby se z toho udělala buď celodenní záležitost. Lidé by zaplatili paušál za celý den a začalo by se ráno, kdy by se dalo Společenstvo (třeba i rozšířené), pak by byla pauzička, oběd, záchod, koukání po krámcích s LOTR tématikou... a pak zas do kina na Dvě Věže (zase nejlíp rozšířené), skončilo by se, zase by se dalo jít na večeři, do kavárničky, očumovat stánky a krámky, wc... A až potom Návrat Krále, jako zlatý hřeb dne :-)

No dobře, to je holá fikce. Ale kdyby se to rozdělilo na jednem večer - jeden díl, tak by to taky šlo :-)

Darthie, přidáno 10.10. 2003 16:11:10
dogmeat: Tusim mas pravdu. Napoprve by to asi mal byt len cisty Navrat, a pripadne neskor, ked to vsetci stravime, takyto maraton...
dogmeat, přidáno 10.10. 2003 15:41:22
Souhlasím se Sandym... já si chci napoprvé Návrat krále užít jak to jenom jde a strávit před tím 7 hodin sledováním předchozích dvou dílů je... vyčerpávající. Promítání celé trilogie na jeden zátah mi připadá jako zajímavý a lákavý nápad, ale raději bych ho nespojoval s premiérou Návratu a šel do toho až později...
Míšánek, přidáno 10.10. 2003 14:33:39
To Sandy: na tom něco je. Já film Pán Prstenů miluji, ale ještě nikdy jsem si nepustil po sobě extend Společenstvo a Dvě věže. To bych opravdu nevydržel. Aspoň den pauza tam být musí na regeneraci organismu. A pro takové lidi jako já, kteří film prožijí až moc intenzivně, je třeba i čas na duševní zotavení...
Sandy, přidáno 10.10. 2003 14:17:58
Než jsem šel s kamarádama na promítání TTT, tak jsem doma udělal promítání rozšířeného Společenstva. Není to dobrý nápad. Dost lidí bylo unaeno a nesoustřdilo se na TTT. Prostě 9! hodin v kuse je dost! Nedělal bych to, ať si kdo chce co chce říká. Nebo možná bych to udělal, ale jen pro to abych vydělal nějaké peníze (pohledem didtributora).
saschia, přidáno 10.10. 2003 13:28:20
V Statoch chystaju pustat v kinomaratone dokonca rozsirene verzie !!! Aj ja chcem !!! Buuuu !!!

Misanek: Ani ja si nie som ista ci dozijem. No ale aspon mam dobru motivaciu prezit, cokolvek dovtedy pride ;-)

Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 10.10. 2003 13:03:55
15 minut je podle mne málo...
Každopádně to bude víc než 160 :-/ Letos jela ta dvojprojekce ve Slovanském domě a tam jsou lístky ještě dražší :-/

Darthie, přidáno 10.10. 2003 12:42:06
Az 15??? To snad nieee....

Ad: Anketna otazka.

Ano, urcite!!! :-D

Myslim si, ze by to bolo fantasticke, jednak by sme si znova uzili prvych dvoch filmov na velkom platne, a jednak by sme mali prakticky pohromade cely pribeh - tak ako to Tolkien naozaj chcel, nie ako trilogiu, ale ako JEDEN pribeh. ONE STORY TO RULE THEM ALL! ;-)))

A ohladne toho nacasovania - nuz, urcite medzi jednotlivymi filmami by mali byt minimalne 15 minutove prestavky. Takze cela masineria by sa mohla spustit tak okolo 17:30, to by sa to dalo rozumne stihnut aj s prestavkami. :-)

Inac, teraz ma napadlo, nebolo by od veci presvedcit kino (ozaj, v ktorom kine bude polnocna premiera?), aby pre tych co pojdu na celu trilogiu spravili nejaku specialnu zlavu? Napriklad ze by sme platili len za dva filmy a ten treti by bol zadarmo... Ide o to, ze 3 krat 160 korun nie je zrovna najlacnejsia zalezitost...

Míšánek, přidáno 10.10. 2003 11:49:18
Dožiju se 15. ledna nedo se nedožiju 15. ledna...
Jméno: E-mail:

Komentář:

09.11.2023
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2024 [ více ... ] [ 0 ]
8.11.2022
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2023 [ více ... ] [ 6 ]
4.11.2019
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2020 [ více ... ] [ 497 ]
12.11.2018
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2019 [ více ... ] [ 1 ]
8.11.2017
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2018 [ více ... ] [ 507 ]
7.11.2016
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2017 [ více ... ] [ 2 ]
18.1.2016BelcarnenTolkienCon 2016 – fotky, video, atd. (doplněno: 18.1. 11:58) [ více ... ] [ 608 ]
12.11.2015
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2016 [ více ... ] [ 450 ]
9.11.2014
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2015 [ více ... ] [ 489 ]
23.1.2014BelcarnenTolkienCon 2014 – fotky, záznamy tak vůbec (doplněno: 24.1. 22:47) [ více ... ] [ 134 ]
9.11.2013
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2014 [ více ... ] [ 184 ]
26.1.2013BelcarnenTolkienCon 2013 – fotky, reportáže, přednášky a tak vůbec (poslední aktualizace 29.1. 21:19) [ více ... ] [ 11 ]
19.12.2012BelcarnenHobit: Neočekávaná cesta [ více ... ] [ 172 ]
2.11.2012
BelcarnenPozvánka na TolkienCon 2013 [ více ... ] [ 202 ]
18.1.2012BelcarnenTolkienCon 2012 aneb +1 dítě, +2 děti, … (poslední aktualizace 6.2. v 13:42) [ více ... ] [ 103 ]

 
[ Všechny články ]

[ Zpět na stránku o filmu Pán Prstenů ]


Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/
Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 

Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist