Čas zběsile plyne ... a já děkuji ...
Autor: Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno: 28.4. 2001 13:41:09

Pokud čekáte povídku nebo hlubokomyslnou úlohu, tak jste na špatném místě. Tento text bude totiž poděkováním ...
Je tomu už více než rok, co vytvářím stránky s honosným názvem JCsoft's Fantasy Homepage. Už rok trávím svůj čas psaním textů, tvorbou stránek a jejich správou. Za ten rok se toho stalo opravdu hodně a jsem moc rád, že konečně vidím nějaké výsledky ...
Tyto stránky, ač původně měly obsahovat jen informace o mně a mých zájmech, se v průběhu času zvrhly v něco úplně jiného. Stal se z nich jeden ze tří nejnavštěvovanějších webů o fantasy v ČR a to je první věc, za kterou musím poděkovat právě Vám, návštěvníkům či chcete-li čtenářům. Avšak jen hodně návštěvníků samo o sobě nestačí. Vždy jsem si přál, aby se okolo mých stránek vytvořila určitá skupinka lidí, která se bude pravidelně vracet, bude komentovat a hodnotit články, řešit všemožné otázky v diskusním fóru a vůbec se aktivně podílet na tvorbě obsahu. A právě tento sen si mi plní v posledních týdnech. Děkuji i této skupince lidí, protože právě oni mi dodávají inspiraci pro další rozvoj tohoto webu. A někdy si vlastně i sami určují, kterým směrem se vývoj bude ubírat. Dělají mi ze stránek zdroj básniček, nutí mne vylepšovat diskusní fórum, aby se v něm dala solidně provozovat jednoduchá hra na hrdiny ... a za tohle všechno jsem jim vděčný.
Poděkovat bych chtěl i všem návštěvníkům části webu věnující se připravovanému filmu Pán Prstenů. To, že komentují úvahy / názory a film, hodnotí a komentují postavy či mi posílají maily mne utvrzuje v tom, že má nadále smysl vyhledávat nejnovější fotografie a zprávičky o filmu.

Byl bych velice rád, kdyby se skupinka stálých návštěvníku toho webu i nadále rozšiřovala. Pokud se zajímáte o fantasy a občas sami něco napíšete, pak budu velice rád, pokud se rozhodnete uveřejňovat své výtvory právě zde. A to ať už jako komentáře k cizím článků, příspěvky ve fóru nebo i jako samostatné články. Stačí se jen ozvat a redaktorem se můžete stát i Vy!
Máte-li rozsáhlejší projekt či jen nápad na něco, co by se dalo v rámci tohoto webu realizovat, určitě napište a můžeme vytvořit úplně novou sekci stránek. Rád bych zde v budoucnu vytvořil například zdroj informací pro hráče Dračího doupěte a podobných her. Pokud máte vlastní stránky a zájem spolupracovat, pak neváhejte a pište.

A ještě jednou a naposled ... děkuji všem, co s těmito stránkami a tím vlastně tak trochu se mnou strávili nějaký ten čas ... 

 

Napsal (c) Jan Čeřovský, 27.4.2000
E-mail: Cerovsky@jcsoft.cz
URL: http://www.jcsoft.cz & http://www.jcsoft.cz/fantasy/


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tento text byl převzat dne 03.05.2024 11:50:19 z internetového serveru JCsoft's Fantasy - http://fantasy.jcsoft.cz/
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TOPlist