[ Seznam všech článků tohoto autora ] [ Verze článku pro tisk ]

Čas zběsile plyne ... a já děkuji ...
Autor: Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno: 28.4. 2001 13:41:09

Pokud čekáte povídku nebo hlubokomyslnou úlohu, tak jste na špatném místě. Tento text bude totiž poděkováním ...
Je tomu už více než rok, co vytvářím stránky s honosným názvem JCsoft's Fantasy Homepage. Už rok trávím svůj čas psaním textů, tvorbou stránek a jejich správou. Za ten rok se toho stalo opravdu hodně a jsem moc rád, že konečně vidím nějaké výsledky ...
Tyto stránky, ač původně měly obsahovat jen informace o mně a mých zájmech, se v průběhu času zvrhly v něco úplně jiného. Stal se z nich jeden ze tří nejnavštěvovanějších webů o fantasy v ČR a to je první věc, za kterou musím poděkovat právě Vám, návštěvníkům či chcete-li čtenářům. Avšak jen hodně návštěvníků samo o sobě nestačí. Vždy jsem si přál, aby se okolo mých stránek vytvořila určitá skupinka lidí, která se bude pravidelně vracet, bude komentovat a hodnotit články, řešit všemožné otázky v diskusním fóru a vůbec se aktivně podílet na tvorbě obsahu. A právě tento sen si mi plní v posledních týdnech. Děkuji i této skupince lidí, protože právě oni mi dodávají inspiraci pro další rozvoj tohoto webu. A někdy si vlastně i sami určují, kterým směrem se vývoj bude ubírat. Dělají mi ze stránek zdroj básniček, nutí mne vylepšovat diskusní fórum, aby se v něm dala solidně provozovat jednoduchá hra na hrdiny ... a za tohle všechno jsem jim vděčný.
Poděkovat bych chtěl i všem návštěvníkům části webu věnující se připravovanému filmu Pán Prstenů. To, že komentují úvahy / názory a film, hodnotí a komentují postavy či mi posílají maily mne utvrzuje v tom, že má nadále smysl vyhledávat nejnovější fotografie a zprávičky o filmu.

Byl bych velice rád, kdyby se skupinka stálých návštěvníku toho webu i nadále rozšiřovala. Pokud se zajímáte o fantasy a občas sami něco napíšete, pak budu velice rád, pokud se rozhodnete uveřejňovat své výtvory právě zde. A to ať už jako komentáře k cizím článků, příspěvky ve fóru nebo i jako samostatné články. Stačí se jen ozvat a redaktorem se můžete stát i Vy!
Máte-li rozsáhlejší projekt či jen nápad na něco, co by se dalo v rámci tohoto webu realizovat, určitě napište a můžeme vytvořit úplně novou sekci stránek. Rád bych zde v budoucnu vytvořil například zdroj informací pro hráče Dračího doupěte a podobných her. Pokud máte vlastní stránky a zájem spolupracovat, pak neváhejte a pište.

A ještě jednou a naposled ... děkuji všem, co s těmito stránkami a tím vlastně tak trochu se mnou strávili nějaký ten čas ... 

 

Napsal (c) Jan Čeřovský, 27.4.2000
E-mail: Cerovsky@jcsoft.cz
URL: http://www.jcsoft.cz & http://www.jcsoft.cz/fantasy/

Komentáře

Garion, přidáno 20.8. 2001 19:04:19
Doufám, že neplánuješ přestat vyhledávat další informace o filmu PP !! Snažím se, pokud to jde, abych sem aspoň 1x denně zavítal a dozvěděl se něco nového. Mé a tvé zájmy se mnoho neliší, mít tak více času, asi bych ti pomáhal také utvářet tu tvou skupinu. Třeba se to změní, kdo ví?
Elwiean, přidáno 17.7. 2001 12:48:35
Musim ti taky složit poklonu, tyhle stránky jsou ty nejlepší, co jsem viděla. Je tu spousta skvělích lidí a já děkuju, že jsem měla tu čest je poznat.Odvedl jsi pěkný kus práce.
Evita alllias Ally McBeal, přidáno 29.6. 2001 13:37:42
Naděláš závisláky z "normálních" lidí...Jsi jak droga...dík.
Myška, přidáno 1.6. 2001 20:29:26
No, ačkoliv nejsem nějakej nadšenec,vždyť jsem fantazy v životě nečetla, našla jsem tu spoustu skvělejch lidí a pro mě to hodně znamená. Víš, asi to vyzní blbě, ale v týhle době...
No, radši se nebudu moc rozepisovat, víš jak to končí :)
PS: Ta poslední věta v textu vyzní tak blbě... jako bys měl za pět minut umřít. TO SNAD NE! :)))

milmor, přidáno 17.5. 2001 14:04:29
Gratuluji. Znám Tvé stránky jen dva dny, prohlédla jsem si hlavně vše o filmu Pán prstenů, ale je to prostě SUPER. Pokračuj, ať mám dál co číst.
PS Nevíš, Hobit se natáčet nebude?

Calis, přidáno 7.5. 2001 16:33:50
Bych si připadal úplně hrozně kdybych se ke gratulačkám nepřipojil.Je mi jasné že bych tu brzo skončil proboden neznámým mečem(sesmahnut bleskem?))).A to by mě děsně štvalo protože je to tu super.
Jan Belcarnen Čeřovský, přidáno 6.5. 2001 23:18:56
Za gratulaci od FP dekuji!
AD nevim proc, ale v minulem komentari jsem napsal "neslyšel" misto "nedelal" :-)

Ondřej Nakor Jireš, přidáno 6.5. 2001 18:45:06
Ke gratulaci se přidává mými ústy (klávesnicí) i server Fantasy Planet. Belcarnen od nás odešel, aby mohl této stránce věnovat plnou píli a celý volný čas a výsledky se dostavují. Jen tak dál...
Jan Belcarnen Cerovsky, přidáno 3.5. 2001 10:18:41
Je přeci jasné, že jsem tenhle článek napsal jen proto, aby mi lidé děkovali :-)))
Ne, kvůli tomu jsem to určitě neslyšel ... každopádně určitá podpora / pochvala vždy potěší a dodává elán pro další tvorbu.

Luthiel, přidáno 2.5. 2001 21:05:45
Já taky gratuluji k úspěchu.Ikyž jsem tvoje stránky objevila teprve nedávno,jsem tady taky aspoň 1x denně.Jen tak dál!Jo,taky jsem ti získala pár nových obdivovatelů..dobrý né?..
aelirenn, přidáno 2.5. 2001 18:43:52
No já tu tak často nejsem, ale všude tvoje stránky doporučuji - jsou vážně bezva... Tak nelze jinak než: díky
Hehe - to sis to zavařil! Teď ti tu všichni budou děkovat:-))))

Kanyapi, přidáno 28.4. 2001 11:24:07
Připojuju se k díkům - ano, jen tak dál. Za vše mluví to, že jsem tu tak 4-5x denně. :)))))
yenna, přidáno 27.4. 2001 22:26:00
Moc gratuluju k výročí a z mého pohledu (asi nebude tak úplně výjimečný) jsem to já, kdo by tu měl děkovat. Děkuji a směle dál....
Jméno: E-mail:

Komentář:

Upozorňovat na nové komentáře mailem?

Přepiš heslo   --> 


Informovat o nových komentářích k tomuto článku
E-mail:

Ohodnoťte tento článek na stupnici ?/10


1

2

3

4

5

6

7

8

9

10


Další články tohoto autora:

 

Nacházíte se na JCsoft's FANTASY Homepage - http://www.jcsoft.cz/fantasy/
Tuto stránku vytvořil Jan "Belcarnen" Čeřovský - Cerovsky@jcsoft.cz 

Optimalizováno pro Microsoft Internet Explorer 4.x (5.x) a rozlišení 1024x768x16/32bit
Jan Čeřovský (c) 2000 All rights reserved
Jakékoliv nalezené chyby ( špatné odkazy, chybějící obrázky, hrubky, ...) se nebojte nahlásit na můj e-mail.

TOPlist